Ponta: Am solicitat si primit protectie in urma amenintarilor primite de familia mea si de copil

Dată publicare: 06-07-2012 22:18
Dată actualizare: 06-11-2012 21:01


Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, ca familia si copilul sau au primit amenintari, el precizand ca a solictat si a primit protectia autoritatilor abilitate.

"Familia mea a primit amenintari, copilul meu a fost amenintat. Nu am considerat ca trebuie sa fac public acest lucru, dar il fac cum. Fac apel la cealalata parte implicata in batalie sa revina la un mod normal de a duce batalia politica", a spus Ponta.

El a spus ca sesizat structurile statului in legatura cu amenintarile primite fara a face public acest lucru si a multumit in legatura cu protectia necesara pentru sine si familia sa.

Intrebat despre cine a fost amenintat, Ponta a raspuns: "Nu-mi place sa vorbesc despre lucruri private. Era vorba de sotia mea, copilul meu. Am solicitat sprijin autoritatilor abilitate, l-am primit, nu consider ca ma aflu in pericol".

Ponta a spus ca violenta de limbaj si cea exprimata de cei care au dus in Parlament batalia politica genereaza inevitabil si violenta reala.

"Apelul a fost catre Basescu, Blaga, liderii PDL, sa inteleaga ca violenta extrema pe care au utilizat-o in limbaj in ultimele zile poate duce inevitabil la altceva", a spus Ponta.

Sursa: Mediafax

Tags: victor ponta,


VIDEO PROTVPLUS.RO