Politicienii fac mizerie, cetatenii platesc. Ceva nou?


Ultimul update: Marti 31 Iulie 2012 23:28
Data publicarii: Marti 02 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Politice

Alegerile au trecut, urmele au ramas. Intr-o singura luna de campanie, partidele implicate au consumat probabil zeci de tone de hartie pentru afisele electorale, transformate acum in deseuri, care au napadit intreaga tara.


Echipele de campanie nu au iertat nimic. Nici semnele de circulatie, nici cabinele telefonice, nici cosurile de gunoi sau copacii din padurile patriei.

Au fost si afise amplasate in locuri care nu sunt special amenajate. Primaria Bucuresti intentioneaza ca in perioada urmatoare prin sectiile de exploatare pe care le are in subordine sa curete aceste afise de pe stalpi si garduri.

Mai bine zis, noi toti vom scoate bani din buzunar pentru curatenia electorala. Primariile din intreaga tara vor plati aproape 100.000 de euro. Banii vor ajunge la diverse companii de salubrizare.

"Avem un utilaj pentru spalat asemenea recipienti si stalpi, din punct de vedere a resursei umane se foloseste undeva la 5-10% in functie de cantitate si unde sunt amplasate", ne declara Bogdan Constantinescu, director de marketing la o firma de salubrizare.

In ceea ce priveste afisajul electoral in oras, politia comunitara a somat deja firmele ca in 48 de ore sa fie desfiintat.

Teoretic, ar trebui sa scapam de toate aceste afise in cel mult doua saptamani. Practic, ramane de vazut.

Filmul campaniei electorale - Candidatii
Filmul campaniei electorale - Turmentatii
Bate vantu' afisu-n dunga!
VIDEO PROTVPLUS.RO