Plangerea penala pe numele lui Traian Basescu a fost depusa la Parchet. Firea: I-a terfelit pe toti cei apropiati mie


Ultimul update: Sambata 19 Aprilie 2014 07:00
Data publicarii: Miercuri 16 Aprilie 2014 13:21
Categorie: Stiri Politice

Social democratii au depus miercuri plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu. Documentul a fost initiat de senatoarea Gabriela Firea, pe motiv ca ea, personal, s-ar simti amenintata si santajata de seful statului.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, dupa ce a depus plangere pe numele lui Traian Basescu, ca presedintele i-a terfelit pe toti cei apropiati ei si i-a mai ramas sa se razboiasca doar cu mortii, precizand ca l-a iertat pe seful statului, dar are datoria sa apere onoarea Parlamentului.

Gabriela Firea a spus ca a depus plangerea pe numele presedintelui Traian Basescu, in calitate de senator. Ea a adaugat ca marti seara a fost bulversata dupa declaratia facuta de Traian Basescu si nu a inteles toate nuantele, dar cand a ajuns acasa fiul ei cel mare i-a spus ca s-a simtit profund umilit si jignit.

"Pentru ca, printre puncte punctele si suspensiile presedintelui, cu privire la faptul ca toti barbatii care au fost sprijiniti de mine in viata mea au sfarsit-o prost, el s-a gandit si la tatal lui, la primul meu sot, care, intr-adevar, a sfarsit-o prost, si anume a decedat, dupa cinci ani de suferinta, de boala, dar nu din cauza senatorului Firea, care face parte din comisia de ancheta Nana. Si vreau sa ii spun lui Traian Basescu mesajul din partea fiului meu cel mare, ca el ma iubeste, ca ma sustine si ca nu ii este rusine cu mine, si nu se considera ghinionist ca sunt femeia principala din viata lui", a spus Gabriela Firea.

Ea a adaugat ca Traian Basescu ca i-a terfelit pe toti cei apropiati ei si i-a mai ramas sa se razboiasca doar cu mortii, cu fostul ei sot.

"Pentru ca i-a terfelit pe toti cei apropiati, a rezolvat-o prin jigniri si cu fostii mei sefi Dan Voiculescu si Mugur Isarescu, l-a amenintat cu arestul pe sotul meu actual, primarul orasului Voluntari, Florentin Costel Pandele, nu i-a mai ramas nimic domnului Traian Basescu decat sa se razboiasca cu mortii, cu fostul meu sot, intinandu-i memoria. Ma astept ca in ziua in care raportul Comisiei Nana va fi prezentat in plenul Parlamentului, Traian Basescu, tot de la tribuna Palatului Cotroceni, si tot cu steagurile in spate, sa vina sa faca dezvaluiri in legatura cu fiul meu, de un an si zece luni", a mai spus Firea.

Scandalul dintre cei doi a pornit dupa ce Firea a anuntat concluziile raportului comisiei parlamentare, care a anchetat modul in care fiica presedintelui, Ioana Basescu, a cumparat un teren in localitatea Nana, din Calarasi.

VIDEO PROTVPLUS.RO