Pe liberali nu-i intereseaza ce va spune Traian Basescu in Parlament

15-09-2010 00:00


Crin Antonescu si Traian Basescu

Conducerea Partidului National Liberal a anuntat oficial ca parlamentarii acestei formatiuni politice nu vor participa la sedinta plenului celor doua Camere, din 21 septembrie. Atunci, presedintele Romaniei va tine un discurs, pe teme de politica interna.

Explicatia liberalilor este simpla! Ei sustin ca declaratiile lui Traian Basescu, indiferent de cadrul in care sunt facute, nu mai pot fi tratate cu seriozitate si respect.

Drept pentru care, avertizeaza conducerea PNL, liberalii refuza sa mai participe, fie si involuntar, la "tentativele" lui Traian Basescu de a recastiga increderea unei parti a romanilor.

"Credem ca sirul interminabil de insulte adresate romanilor, diverselor categorii socio-profesionale pe care incearca sa le invrajbeasca sperand la beneficii de imagine, trebuie ignorate cu desavarsire." - sustine Partidul National Liberal.

Presedintele Traian Basescu, a transmis, la inceputul saptamanii trecute, o scrisoare presedintilor celor doua Camere. El a anuntat ca doreste sa adreseze Parlamentului, in 21 septembrie, un mesaj pe probleme actuale de politica interna.

"Avand in vedere conditionarile agendei de lucru, va propun data de 21 septembrie 2010, la o ora pe care o veti stabili dumneavoastra", le-a scris seful statului presedintilor celor doua Camere.

Birourile celor doua Camere ale Parlamentului au fost de acord cu aceasta cerere, astfel ca sedinta va incepe la ora 15.00.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO