Noul presedinte al PSD l-a chemat pe premierul Ponta la partid, sa prezinte rectificarea bugetara: "Este firesc"

27-07-2015 12:40


Liviu Dragnea, Victor Ponta - AGERPRES

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca este firesc ca prim-ministrul si ministrul Finantelor sa prezinte conducerii PSD proiectul de ordonanta privind rectificarea bugetara.

Dragnea a explicat ca PSD sprijina actiunile Guvernului si este bine sa fie informat.

"Am vazut o oarecare stare de nervozitate ca in cadrul BPN al PSD prim-ministrul si ministrul de Finante prezinta proiectul de ordonanta privind rectificarea. Este un lucru convenit cu prim-ministrul, este o stare de normalitate, PSD sprijina actiunile Guvernului si pentru asta este bine sa fie informat, pentru ca ordonanta de rectificare practic este un act normativ care contribuie la continuarea dezvoltarii economice a acestei tari. Este firesc ca PSD sa fie informat pentru a putea sprijini si public, si in teritoriu acest act foarte important, este vorba de o rectificare pozitiva, sunt mai multi bani la buget, care trebuie realocati pentru a continua atat programele sociale, cat si programele de investitii", a spus Dragnea la inceputul sedintei Biroului Permanent National al PSD, conform Agerpres.

El a adaugat ca luni dupa-amiaza, in sedinta coalitiei de guvernare, se va discuta din nou despre acest proiect de rectificare, pentru ca "exista un parteneriat corect si firesc" intre partidele care formeaza coalitia si Guvernul.

Dragnea a precizat ca in sedinta BPN ministrul Muncii Rovana Plumb va prezenta calendarul pentru elaborarea si dezbaterea publica a legii salarizarii si vor fi discutate, de asemenea, si cateva chestiuni de organizare interna.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO