Noul ministru al muncii - un promotor al legalizarii prostitutiei, ca sa nu avem razboaie

×
Codul embed a fost copiat

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu a depus juramantul in functia de ministru al muncii. Presedintele Traian Basescu i-a urat succes.

Noul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat ca nu va ezita sa se consulte cu fostii ministri ai Muncii Ioan Botis si Mihai Seitan, dar si cu premierul Emil Boc. S

ebastian Lazaroiu a spus ca a avut discutii cu premierul Emil Boc despre prioritatile Guvernului pe sectorul care tine de Ministerul Muncii, precizand ca sunt lucruri pe care le cunostea deja, dar si lucruri pe care urmeaza sa le puna la punct.

"Nu voi ezita sa ma consult cu fostii ministri ai Muncii, domnul Botis, care a fost un ministru foarte bun, domnul Seitan si cu premierul Emil Boc, care a stat 45 de zile la Ministerul Muncii", a spus Sebastian Lazaroiu, el fiind imediat corectat de Emil Boc, care a spus ca au fost 44 de zile.

"Va tin pumnii, va doresc succes!", i-a spus Emil Boc lui Sebastian Lazaroiu, adaugand: "Avem un ministru al Muncii inca inainte de sfarsitul saptamanii, deci ne-am tinut mai bine de cuvant".

Citește și
Sebastian Lazaroiu
"Boc ar trebui declarat erou". Asta spune consilierul prezidential Lazaroiu
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Dupa declaratiile de presa, premierul Emil Boc a plecat de la sediul Ministerului Muncii, urandu-i inca o data "succes" noului ministru si batandu-l pe umar.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al muncii, acesta urmand sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni, la ora 18.00, a anuntat administratia prezidentiala.

Propunerea premierului Emil Boc de desemnare a fostului consilier prezidential Sebastian Lazaroiu in functia de ministru al Muncii a ajuns, vineri, la ora 16.50, la Palatul Cotroceni, documentul oficial fiind predat la Presedintie de un curier.

Presedintele Traian Basescu a semnat, in 28 aprilie, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu, raporturile de munca ale acestuia cu Administratia Prezidentiala incetand de la 1 mai, prin acordul partilor.

Lazaroiu preciza, atunci, ca doreste sa se dedice analizei politice si ca nu vrea ca analizele sale politice sa fie asociate institutiei prezidentiale.

Lazaroiu vrea legalizarea prostitutiei

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustinea in urma cu 3 luni de zile ca prostitutia ar trebui legalizata, deoarece, in 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile, ceea ce genereaza riscul de a avea revolutii sau razboaie.

Alba ca Zapada - conceptul cheie

Sebastian Lazaroiu afirma in urma cu 5 luni de zile ca partidele "vor fi foarte prudente sa promita marea cu sarea" in 2012, an electoral in care conceptul-cheie va fi "Alba-ca-zapada" - o schimbare fundamentala in ordinea sociala si institutionala.

"Alba-ca-Zapada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii il inteleg ca pe o noua formatiune politica, altii ca pe un vechi partid, radical transformat.

Eu l-as intelege mai degraba ca pe o schimbare fundamentala in ordinea sociala si institutionala. Esecul marilor agregate, fie ca vorbim despre state, banci sau corpo­ratii, are consecinte dramatice asupra democratiei elective.

Sobrietatea, cumpatarea si competitia onesta vor domina populismul, clientelismul lenes si risipa vesela din administratie. Societatea a intrat deja in alerta. Si isi va gasi propriile forme de veghe", sustinea Lazaroiu, citat de Mediafax.

Sebastian Lazaroiu - un sustinator al lui Emil Boc

Consilierul prezidential a declarat in trecut, la interviurile "Gandul", ca premierul Emil Boc ar trebui declarat erou. Motivul? Seful Executivului impreuna cu presedintele Traian Basescu a echilibrat bugetul intr-o perioada foarte scurta.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Consilierul prezidential Lazaroiu, somer de la 1 Mai. Cu acordul partilor
Consilierul prezidential Lazaroiu, somer de la 1 Mai. Cu acordul partilor

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul de eliberare din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu. Conform comunicatului transmis de Presedintie, el isi va cauta un alt loc de munca de la 1 mai.

"Boc ar trebui declarat erou". Asta spune consilierul prezidential Lazaroiu

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, joi, la interviurile "Gandul", ca premierul Emil Boc ar trebui declarat erou. Motivul? Seful Executivului impreuna cu presedintele Traian Basescu a echilibrat bugetul intr-o perioada foarte scurta.

Consilierul prezidential Lazaroiu: Prostitutia ar trebui legalizata
Consilierul prezidential Lazaroiu: Prostitutia ar trebui legalizata

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine ca prostitutia ar trebui legalizata, deoarece, in 2019, in Romania vor fi mai multi barbati la varsta casatoriei decat partenere disponibile, ceea ce genereaza riscul de a avea revolutii sau razboaie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.