Nicaieri nu-i ca acasa! Politicienii vor un Craciun in familie, traditional

Traian Basescu si Mos Craciun

Politicienii romani tin la traditii. Aceasta este principala concluzie, dupa ce afli ca, indiferent de culoarea politica, aproape toti isi doresc sa petreaca in ziua de Craciun acasa, cu familia, parintii, copiii si nepotii.

Cele mai importante personaje politice ale Romaniei, Traian Basescu si Emil Boc, nu au spus, deocamdata, unde isi vor petrece sarbatorile de iarna.

Anul trecut, premierul a ales sa se relaxeze, de Craciun, la Brasov, desi, in ultimii ani, obisnuia sa stea acasa la parinti, in Rachitele. De asemenea, in 2008, Traian Basescu a petrecut de Craciun pe Valea Prahovei, alaturi de familie si de Elena Udrea.

In schimb, ceilalti politicieni nu s-au ferit sa spuna unde se vor distra anul acesta, de sarbatori:

MIRCEA GEOANA - cu parintii si familia acasa, la brad

Citește și
vedete
"La multi ani si Craciun fericit!" Vedetele iti doresc ce-i mai bun! VIDEO
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Presedintele Senatului isi va petrece ziua de Craciun, conform traditiei: acasa, cu parintii si familia, adunati in jurul bradului. El spera sa reuseasca, spre sfarsitul anului, sa ajunga si la munte, sa faca putina miscare si sa ia aer curat. 

Cat depre cadouri, Geoana nu este foarte pretentios. Intrebat ce isi doreste de la Mos Craciun, el a spus ca vrea "sanatate, liniste si pace in familie".

CRIN ANTONESCU - Craciun la Ploiesti, Revelion la Bucuresti

Liderul PNL a marturisit ca prefera sarbatorirea traditionala a Craciunului, in familie, astfel ca se va duce la Ploiesti, la parintii sotiei, Adina Valean.

Cat despre Revelion, Antonescu vrea ceva "intim", in apartamentul din Bucuresti.

"Craciunul, in mod traditional, l-am petrecut in familie si asta voi face si anul acesta. De asemenea, sunt partizanul revelioanelor mai intime si nu exista niciun motiv ca anul acesta sa ma abat de la obiceiul meu", a spus presedintele PNL.

Sotia lui Crin Antonescu, Adina Valean, a spus ca, de Craciun, in familia sa se gatesc intotdeauna mancaruri romanesti, pe care le prepara in mare parte mama sa.

MIRCEA DIACONU - Craciun in familie, alaturi de copii si nepoti

Actorul-politician a declarat ca isi va petrecere ziua de Craciun cu familia, asa cum i-a placut intotdeauna. El este putin suparat insa, pentru ca multa lume confunda sarbatorile de iarna cu ...chefurile.

"«M-am distrat de Craciun!» – este monstruos sa spui asa ceva sau sa faci asa ceva. Iar colinda trebuie cantata de tine, ca ofranda adusa Celui de Sus si nu ascultand un CD sau mergand la un concert. Nu e un spectacol, nu e performanta, e o ofranda - iata iarasi un lucru care nu se intelege", a spus liberalul.

El a tinut sa le ureze romanilor sa isi puna in minte gandurile bune si sa fie sanatosi.

NORICA NICOLAI - acasa, in Balotesti, de Craciun

Vicepresedintele PNL isi petrece Craciunul acasa, ca intotdeauna, impreuna cu familia.  In schimb, de Revelion, Noricasa se va duce la munte, la o cabana din Slanic Prahova, alaturi de sot, frate si cativa prieteni.

Ea a mai spus ca sarbatoreste intotdeauna zilele de Craciun acasa, in Balotesti, niciodata in alta parte.

Cat despre mancare: "De Craciun facem absolut tot ce se face romaneste, adica sarmale- preferatele mele, friptura de curcan la cuptor, toba, carnati, salate, etc., mancaruri pe care le gatesc cu mama", a spus liderul PNL.

SILVIU PRIGOANA - "Christmas at home"

Putin iritat, deputatul PDL a spus ca isi va petrece Craciunul acasa, din cauza ... copilului cel mic: "Unde sa pleci cu un copil de 4 zile? Home, in familie", a spus Prigoana.

In plus, el a amintit ca "este criza, este recesiune" si, din acest motiv, "nu poti sa pleci pana in Elvetia", spre exemplu.

GHEORGHE IALOMITIANU - in familie, la Brasov

Ministrul finantelor va petrecere in jurul bradului la Brasov, iar a doua zi la Bran, la parinti.

"Luni, o sa fiu la minister", a mai spus Ialomitianu. El a mai declarat, pentru Mediafax a asteapta ca Mos Craciun sa-i aduca "bugetul Romaniei" si liniste.

RALUCA TURCAN - specialista in sarmale

"Pentru Craciun mi-am propus sa gatesc o friptura de vita la tava, preferata sotului meu, si o oala cu sarmalute, preferatele mele, la gatitul carora m-am specializat cand am fost la o bursa in strainatate", a spus Raluca Turcan.

Vicepresedintele PDL va sta acasa, alaturi de baietelul in varsta de 3 ani si de sotul sau, Valeriu Turcan. Ei vor petrece ziua de Craciun alaturi de parinti, in jurul bradului.

ROBERTA ANASTASE - Craciun pe Valea Doftanei

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, va petrece Craciunul "la mama si la tata", pe Valea Doftanei, impreuna cu logodnicul ei.

"Astept sa se termine bugetul pana vine Mos Craciun", a mai spus Anastase.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Ultima suta de metri! Romanul se pregateste de Craciun!
Ultima suta de metri! Romanul se pregateste de Craciun!

O tara intreaga a cautat joi varza cu foaia cea mai fina, carnea din porcul taiat azi-noapte, daca se poate, carnatii frumos asezati in siraguri si, desigur, bradul care mai poarta inca zapada pe crengi.

"La multi ani si Craciun fericit!" Vedetele iti doresc ce-i mai bun! VIDEO

Daca Mosul e batran si obosit si poate nu ajunge la voi cu ce va doriti, vedetele noastre, in schimb, sunt gata sa il suplineasca, macar in materie de cuvinte frumoase.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.