Mircea Geoana: "Sunt convins ca un Tony Blair i-ar fi spus lui Ponta sa-si dea demisia din toate functiile"

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
Victor Ponta isi musca buza de jos un reporter ii face poza

Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana a declarat, referindu-se la reforma pe care Ponta si Dragnea vor sa o promoveze in PSD privind separarea functiei publice de cea administrativa, ca cei doi ar trebui sa inceapa cu varful partidului.

"Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa dea un exemplu personal. Daca vrei reforma si vrei sa nu mai ai de a face cu coruptia si cu tot soiul de acuzatii de comunism sau de baroniada, trebuie sa incepi cu varful partidului", a spus Geoana.

El a aratat ca, in opinia sa, Ponta si Dragnea ar trebui sa demisioneze si din functiile de la Guvern si din cele de conducere pe care le detin in PSD.

"Care e integritatea si care e debaronizarea PSD, cu Liviu Dragnea la conducere?", a continuat Geoana.

El s-a aratat convins ca fostul premier britanic Tony Blair, cu care Victor Ponta a avut recent o intrevedere la Bucuresti, i-ar fi transmis premierului roman sa-si dea demisia din toate functiile.

"Sunt convins, fara sa am detalii, ca cineva lucid, un om care traieste intr-o democratie consolidata, dupa o astfel de catastrofa electorala, dupa riscul de a avea probleme severe dupa votul din strainatate, dupa dosarele lui Dragnea, sunt convins ca un Tony Blair i-ar fi spus lui Ponta sa-si dea demisia din toate functiile daca vrea sa mai aiba vreo sansa sa ramana in viata politica activa", a mai sustinut Geoana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO