Mircea Geoana lanseaza miscarea "Romania noastra": "O miscare nepolitica, dar cu un scop politic"

Dată publicare: 16-03-2012 12:28
Dată actualizare: 18-09-2012 23:43


Mircea Geoana

Senatorul Mircea Geoana lanseaza astazi, oficial, miscarea "Romania noastra". Intr-un interviu acordat Mediafax el a declarat ca acest proiect este "mai mult decat un ONG" si "mai putin decat un partid politic".

Geoana mentioneaza ca "ambitia" initiatorilor este de a avea reprezentante judetene si locale, dar si in strainatate, sub denumirea si egida de "Casa Romania".

Despre membrii fondatori ai miscarii, Mircea Geoana spune ca sunt o parte dintre initiatorii "Apelului pentru schimbare adevarata" si ca vor fi prezenti la lansare oameni din zone profesionale diferite, intre care Dana Safta, Mihaela Mihai, Ovidiu Lipan Tandarica si Mihai Covaliu.

"Va fi organizata ca o miscare nepolitica, dar va avea un scop politic. (...) As spune ca este mai mult decat un ONG, este mai putin decat un partid politic, este ceva diferit, care speram sa aiba un impact pozitiv in societate. (...) in acelasi timp, nu vom ezita, atunci cand vom simti ca putem sprijini pe cineva, ca putem sa dezvoltam chiar si un brat politic distinct, dar asociat cu miscarea, sa o facem si o sa o facem la fel de transparent, asa cum facem astazi anuntul ca este o asociatie non-guvernamentala, dar cu ambitii politice, sa spunem ca la un moment va exista si un brat politic", a mentionat Geoana.

Cititi interviul integral cu Mircea Geoana pe www.mediafax.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO