Ministrul olandez care ne-a trantit usa in nas ar avea o vila de 200.000 de euro la Marea Neagra

Ultima actualizare: 08-05-2012 13:47

Sa fie oare toate aceste amanari din partea fratilor europeni doar razbunarea unui singur om? Ministrul olandez al Imigratiei, cel care repeta intr-una ca tara sa ne inchide usa in nas si adio Schengen, a fost amestecat intr-un urias scandal imobiliar.

Au scris despre aceasta poveste si ziarele olandeze si cele de la sud de Dunare. Jurnalistii se intreaba daca oficialul in cauza nu are doar un ghimpe personal.

"Nu aplicati cumva standarde duble in privinta Romaniei si Bulgariei?", l-au intrebat jurnalistii pe ministrul olandez al imigratiei.

Replica:

"Nu este adevarat. Trebuiau sa implementeze standardele tehnice si au facut-o. Insa dincolo de aceasta, trebuie sa avem certitudinea ca acquis-ul Schenghen este implementat pe deplin, in special in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei si crimei organizate", a declarat Gerd Leers, ministrul olandez al imigratiei

Ministrul olandez a fost de neinduplecat si la sosire si la conferinta de presa. Vede totul ca pe o usa inchisa, asa ca a reluat obsedant tema. Intransigenta demnitarului olandez s-ar potrivi cu cea a unui politician fara pata, am spune. Insa domnul Gerd Leers este un personaj controversat in tara lui, dar si in Bulgaria, dupa un scandal care l-a facut sa piarda, anul trecut, postul de primar al orasului olandez Maastricht.

Lerrs ar fi construit o vila de 200.000 de euro intr-un cartier rezidential pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Cand a fost intrebat de unde provin banii, a dat din colt in colt si imediat au inceput sa curga acuzatiile de coruptie.

Se pare ca Gerd Leers nu s-ar fi dat in laturi nici sa faca presiuni diplomatice asupra ambasadorului olandez la Sofia ca sa acopere scandalul imobiliar.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO