"Miercurea neagra" din Parlament. Purtatorul de cuvant al PNL sfatuieste Puterea sa-si aleaga tabara

Ultima actualizare: 27-03-2015 07:02
Parlament

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe a transmis, marti, un apel catre parlamentarii Puterii, ca, prin votul de miercuri, in cazurile Dan Sova, Darius Valcov si Theodor Nicolescu, sa aleaga tabara.

Stroe a precizat ca aceasta poate fi o ”miercurea neagra” sau poate diminua perceptia asupra Parlamentului.

Fac un apel public catre toți parlamentarii din coalitia guvernamentala ca, prin votul de maine, sa aleaga tabara in care vor sa fie in anii viitori. Votul de maine din Senat si Camera Deputatilor, in cazul ridicarii imunitatii pentru doi social-democrati si un liberal, respectiv pentru Dan Sova, Darius Valcov și Theodor Nicolescu, reprezinta un moment de separare a apelor in politica romaneasca, o clarificare ceruta de toata lumea”, a precizat Stroe.

Purtatorul de cuvant al PNL arata ca modul in care vom intelege sa ne raportam, ca politicieni si parlamentari, la cererile Justitiei va face ca ziua de maine sa ramana cunoscuta ca ”miercurea neagra” sau, dimpotriva, va diminua efectele negative care planeaza acum asupra imaginii Parlamentului si a Romaniei.

PNL a asumat public faptul ca maine va vota, in toate cele trei cazuri, inclusiv in cazul care vizeaza un deputat liberal, la vedere si favorabil cererilor asupra carora Justitia ne-a cerut sa ne pronunțtam. Spre deosebire de PNL, Victor Ponta si PSD dau dovada, din pacate, de duplicitate in adoptarea unei pozitii publice coerente cu privire la raspunsul pe care trebuie sa il dea Justitiei”, apreciaza Stroe.

El a facut un apel public catre toti parlamentarii din coalitia guvernamentala, cerandu-le ca, prin votul lor de mercuri, sa aleaga tabara in care vor sa fie in anii viitori. ”Fiecare trebuie sa decida acum daca vrea sa se alature celor care cer o Justitie functionala sau sa continue sa sprijine o majoritate care le da peste mana judecatorilor, ascunzand coruptii in spatele imunitatilor”, a mai afirmat Ionut Stroe.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO