Mesajul lui Klaus Iohannis la 25 de ani de la Revolutie: "Natiunea romana si-a strigat dreptul la libertate"

Ultima actualizare: 18-12-2014 07:05
klaus iohannis

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va participa in aceasta saptamana la Timisoara la manifestarile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989.

Presedintele ales a facut anuntul pe Facebook.“Anul acesta, pe 16 decembrie, se implinesc 25 de ani de cand natiunea romana si-a strigat dreptul la libertate. Sunt 25 de ani de cand romanii au rupt, cu pretul atator vieti de martiri, lanturile unui regim opresiv si au oprit sufocarea natiunii lor.

Va chem sa ne amintim impreuna de acele zile, in care natiunea noastra si-a recastigat libertatea si sa ne afirmam deschis admiratia pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Sa ne amintim de eroii de la Timisoara, sa pretuim astfel memoria lor si sa veghem in continuare la sanatatea societatii noastre.

Cea mai importanta lectie a lui Decembrie 1989 este ca armele nu pot sfarama niciodata constiinta oamenilor, iar valorile libertatii si democratiei trebuie aparate cu orice pret. #25deanidelibertate” a scris Iohannis pe Facebook.
 

 

 

 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO