Mesajele politicienilor de Anul Nou. Arafat: 2021, un an greu pentru toți / Ciolacu: Vom fi oneşti cu românii și în 2022

Ultima actualizare: 31-12-2021 20:05
Raed Arafat
Agerpres

Dacian Cioloș, președintele USR, și Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, Raed Arafat, șeful DSU, sau Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, au transmis, vineri, câte un mesaj de Anul Nou, potrivit News.ro.

Preşedintele USR Dacian Cioloş a transmis, vineri, un mesaj de noul an, în care afirmă că are în continuare o datorie faţă de cei care şi-au pus şi îşi pun speranţele în ei. ”Anul 2021 a fost un an greu, cu multe decizii complicate”, afirmă liderul USR, el precizând că ”de multe ori au ales bine, iar în alte situaţii au ales prost”, dar îşi asumă toate aceste alegeri.

Avem în continuare o datorie faţă de cei care şi-au pus şi îşi pun speranţele în noi, dar şi faţă de noi înşine. Datoria de a continua lucrurile începute. De a îi asculta pe oameni şi de a identifica împreună cu ei soluţii”, spune preşedintele USR.

Dacian Cioloş mai afirmă că are ”datoria de a-i inspira şi mobiliza prin faptele noastre, prin verticalitatea noastră, prin onestitate, bun-simţ, perseverenţă şi viziune”. ”La mulţi ani, 2022!”, transmite Cioloş.

Preşedintele USR afirmă că 2021 a găsit USR la guvernare şi au căutat soluţii pentru a duce România pe drumul cel bun.

Am văzut, însă, în plină guvernare, cât de departe sunt celelalte partide de viziunea reformatoare pe care o pusaesem în programul de guvernare”, spune liderul USR Dacian Cioloş.

El afirmă că este ”normal şi necesar să facă propria analiză critică, pentru a putea contura o adevărată viziune a întregului context spcial şi politic în care trăim”, unul greu, marcat de o nemulţumire profundă faţă de politicieni şi guvernanţi, şi marcat de curentele extremiste şi antieuropene, la un nivel nemaiîntâlnit în România, iar lucrul acesta trebuie ăs ne ridice semne de întrebare.

Marcel Ciolacu: România va reveni pe drumul spre normalitate

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, vineri, în mesajul de Anul Nou, că se încheie un an dificil, în care şi-au asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, aşa cum PSD a mai făcut în trecut.

Încheiem azi un an dificil, în care ne-am asumat răspunderea guvernării într-un moment greu pentru România, aşa cum PSD a mai făcut în trecut. Am făcut asta pentru a putea lua rapid măsurile sociale juste mai ales pentru oamenii cu venituri mici, pentru ca ei să poate avea o minimă protecţie pe perioada iernii. Vom fi oneşti cu românii şi în 2022”, a transmis Ciolacu.

Preşedintele PSD spune că ”ne aşteaptă un an în care vom mai trece prin câteva luni complicate înainte de a fi siguri că tot ceea ce era mai greu a fost depăşit, însă avem multe motive să credem că procesul de stabilizare a ţării se va consolida decisiv şi că România va reveni pe drumul spre normalitate”.

De aceea, văd în 2022 un an al speranţelor îndreptăţite. Speranţa că vom ieşi din pandemie solidari şi mai dispuşi la dialog, cu şcoli care să funcţioneze normal şi milioane de angajaţi mergând firesc la serviciu. Speranţa că vom putea să folosim inteligent toate resursele şi bogăţiile ţării pentru a avea mijloacele necesare să creştem nivelul de trai al românilor. Speranţa că ne putem revedea sănătoşi cu bunicii, părinţii, copiii sau nepoţii şi că ne vom regăsi oricând dorim cu toţi prietenii dragi”, spune liderul social-democrat.

Ciolacu le urează românilor ”un 2022 în care visurile, speranţele şi planurile să li se îndeplinească întocmai”.

Vă doresc un an cu sănătate, prosperitate şi înţelegere, în care să ne gândim mereu cum să facem zilnic un pic de “mai bine” atât în vieţile noastre, cât şi în viaţa ţării. La mulţi ani tuturor românilor!”, mai scrie Marcel Ciolacu în mesaj.

Arafat: Eu sper ca anul viitor să fie și un an al înțelegerii

Raed Arafat, șeful DSU, a postat, pe Facebook, un mesaj pentru Noul An. Secretarul de Stat le mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au făcut tot posibilul să fie alături de semenii lor.

„Anul 2021 a fost unul greu pentru toți. Un an care a însemnat unele dintre cele mai mari provocări pentru fiecare dintre noi, oameni de rând, personal medical, personal din cadrul serviciilor de urgență, și nu numai!

Cu toții ne uităm la Anul Nou cu speranță și cu dorință ca provocările prin care am trecut să nu se mai repete, să fie un an frumos, un an al succesului și al realizărilor.

Eu sper ca anul viitor să fie și un an al înțelegerii, al înțelepciunii și al colaborării, între noi toți, pentru un viitor mai bun. Astfel de speranță nu are cum să devină realitate decât dacă înțelegem cât de mult depindem unii de ceilalți și începem să acționăm pentru binele altora și nu numai pentru binele nostru, să facem tot posibilul că fiecare pas pe care îl facem să fie unul care deschide drumul altora și care poate să ne ducă spre viață pe care intradevar ne-o dorim, nouă și urmașilor noștri.

La final de an, vreau să le adresez mulțumirile mele tuturor celor care s-au implicat și au făcut tot posibilul să fie alături de semenii lor și de cei care au nevoie de ei fie că vorbim de medici, asistenți, infirmieri, pompieri, piloți, polițiști, jandarmi, militari și nu numai. Vreau să le mulțumesc colegilor din cadrul DSU, din cadrul CNCCI și întregului personal din cadrul centrelor județene de coordonare pentru întreagă activitate depusă care a însemnat și ore nedormite în scopul de a rezolva multe dintre problemele apărute pe parcursul întregului an.

Vă urez tuturor un An Nou fericit, sănătate și multe realizări!”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

 

Cristian Popescu Piedone: „Eu, Piedone, am o datorie față de Dumnezeu! Aveți încredere în vorbele mele!”


Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a transmis, pe Facebook, mesajul său de Anul Nou. Edilul a prezentat și planurile de viitor pe care le-a pregătit pentru Sectorul 5.

Se aude Plugușorul la ferestre, oameni buni! Da... s-a mai dus un an. Un an decent, administrativ privindu-l, un an dificil pentru țară! Personal, tot grea îmi este povara. Și sufletul mi-e greu și inima mi-e obosită... Dar rămân loial lui Dumnezeu și urmez calea cea hărăzită... Dar, până una alta, oameni buni, suntem aici, prezenți, în familia Sector 5! Și... mergem mai departe!

Oameni buni, a trecut vremea când doar visam să putem salubriza sectorul și să nu mai vedem salbaticie printre blocuri!!!
Acum am crescut. Suntem mai mari cu un anișor! Am învățat din greșeli și ne-am redescoperit mândria! Am arătat că suntem o echipă performantă, mare și... putem! Putem orice! Putem face imposibilul... posibil!

În prag de An Nou, oameni buni, echipa Piedone vă prezintă viitorul apropiat! Pentru că Sectorul 5 va fi, curând, un model administrativ în România și în Europa largă! Știți că nu va recit din Frații Grimm... Iar Ispirescu este rezervat doar pentru nepoți, în seri tihnite...

Eu, Piedone, am o datorie față de Dumnezeu! Datoria să lupt pentru comunitatea care mi-a dat serviciu la Primarie! Așa că... postez clipul și fac anunțul: Sectorul 5 va fi cununa și soarele și luna!

Aveți încredere în vorbele mele! Ridicăm ștacheta! Avem planuri mărețe!

În următoarele 600 de zile, maxim, amenajam 38 de hectare de parc cum n-a mai vazut România! Construim trei parcări supraterane cum nu există în țară! Și începem noul an cu un pachet de 100 de blocuri care vor fi reabilitate termic! Sectorul 5 va avea un parc tematic întins pe 38 de hectare! Cu... hipodrom, cu sere unde oricine își poate sădi propriile flori și legume! Cu terenuri de sport, cu zonă de recreere, cu restaurante, cu teatru, cu heliport și cu multe, multe surprize! ( Lucrarea va fi terminată peste doi ani)

În 2022 ne relaxăm, ne jucăm și facem sport chiar... deasupra parcărilor! Sectorul 5 va avea trei parcări etajate, unicat în România! Una va avea la parter și o piață agroalimentară!
Desigur că mai avem destule alte proiecte care ne vor face tuturor traiul mai bun!

Îmi doresc bucurii în casele dumneavoastră, oameni dragi!

Să aveți un nou an ca în visurile dumneavoastră!
Să-mi fiți sănătoși și cu credință în bunul Dumnezeu! Să iubiți România mereu, aici și oriunde vă poartă pașii!

Vă mulțumesc și vă iubesc așa cum știu că vă iubesc!

La mulți ani! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul edilului postat pe Facebook.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO