Mazare: Am dansat samba patru ore si am fost in transa toata defilarea

Ultima actualizare: 14-10-2012 01:58

Asta spune primarul Constantei, Radu Mazare, primul roman invitat vreodata sa urce pe un car alegoric si sa-si exerseze miscarile pe ritmuri de samba la celebrul Carnaval de la Sao Paolo.

Impreuna cu fiul sau, primarul se mandeste ca a gustat nebunia tipic braziliana alaturi de fostul campion mondial la fotbal, Cafu.

In urma cu o saptamana primarul Constantei impreuna cu fiului lui se pregateau de carnaval. De cum au ajuns la Sao Paolo, si-au luat in primire costumele de mii de euro. Numai ca au avut nevoie de mici modificari.

De cum au fost gata cu retusurile, tatal si fiul au exersat miscarile de samba. Desculti, ca sa le iasa mai bine ... coregrafia.

Dupa patru ore de asteptare carul alegoric pe care au dansat printre altii, primarul Constantei, baiatul lui si fotbalistul brazilian Cafu a intrat pe sambadrom.

40.000i de dansatori din 15 scoli de samba au defilat ore intregi pe sambadromul din Sao Paolo, in aplauzele a milioane de spectatori.

Radu Mazare a fost invitat sa participe la carnaval asta vara, cand celebra scoala de samba "Vai Vai" a sustinut spectacole in statiunea Mamaia. La carnaval, Radu Mazare si echipa lui au castigat locul 3. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO