Liviu Dragnea: Să faceţi politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 13:14
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 13:10
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le-a transmis social-democraţilor care l-au aşteptat la Reşiţa, unde au loc alegeri pentru conducerea orgnizaţiei, să facă politica partidului pentru oameni, nu pentru găşti.

"Astăzi sper ca după alegerile din organizaţia judeţeană lucrurile să intre în normal şi că faceţi chiar politica partidului şi a PSD pentru oameni, nu pentru găşti, nu pentru interese personale, nu pentru oameni care au folosit partidul ăsta pentru alte interese", le-a spus Dragnea celor care îl aşteptau, unii dintre ei având pancarte ale Organizaţiei de Tineret, relatează news.ro.

El este însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni Natalia Intotero.

După ce a fost huiduit, Dragnea a comentat "Ăştia aşa vor să conducă România". A fost întâmpinat însă și cu aplauze şi cu scandări "PSD! PSD!" şi "Dragnea! Dragnea!"

De asemenea, el a anunţat că trei primari PNL vor trece la PSD.

Organizaţia Caraş Severina rămas fără preşedinte după ce Ion Mocioalcă a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România.

Pentru conducerea PSD Caraş-Severin candidează deputata Luminiţa Jivan, pentru funcţia de preşedinte executiv primarul Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv Ioan Narcis Chisăliţă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO