Liviu Dragnea: Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci nu se rupe USL

20-05-2013 08:27

Liviu Dragnea

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, pentru "Gandul", ca USL nu se va rupe daca PNL nu il va sanctiona pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, deoarece nu este de dorit "o criza politica".

"Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci nu se rupe USL", a spus Dragnea, conform Gandul, intrebat daca se va rupe USL in situatia in care PNL nu decide o sanctiune in cazul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu.

"Repet, noi nu am facut USL pentru Stanescu, iar Rosca Stanescu nu este mai important decat Romania, deci USL nu se rupe, este foarte simplu", a intarit presedintele executiv al PSD.

El a fost de asemenea intrebat in legatura cu faptul ca liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, spunea ca varianta ruperii USL este posibila.

"Eu sunt presedintele executiv al PSD si cand vorbesc, vorbesc in cunostinta de cauza. Este un an de guvernare foarte important, Romania are provocari foarte mari si nu putem sa ne permitem sa rupem USL pentru Rosca Stanescu. Ca ne-am fi dorit ca PNL sa aiba o atitudine mai transanta, da, dar asta nu inseamna ca trebuie sa rupem USL. Avem sperante foarte mari ca de astazi inainte o sa fie o atitudine mai transanta din partea colegilor liberali, cum si noi vom avea o atitudine similara pentru pesedisti", a spus Dragnea.

"Noi avem cateva proiecte de tara foarte mari: Constitutia, regionalizarea, descentralizarea. Pana acum s-a reusit o stabilizare macroeconomica, care a dat rezultate foarte bune, dar care nu se simt in buzunarele tuturor romanilor. Nu putem sa punem Romania din nou intr-o situatie delicata. Pentru cine, pentru cine? (...) Tocmai v-am spus ca nu vrem sa avem o criza politica, pentru ca indiferent cat este de mare personalitatea lui Rosca Stanescu nu este atat de mare incat sa puna sub semnul intrebarii viitorul Romaniei", a mai spus Dragnea, pentru "Gandul".

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
I like IT
I like IT - Soluția inteligentă și sustenabilă pentru afacerile agricole

05:13
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Ce se intampla, doctore?
Ce se întâmplă, Doctore? - Medicația analgezică la pacienții cu gastrită sau ulcer. Cum se protejează mucoasa gastrică

03:41
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26