Liviu Dragnea, despre situația Legii offshore: "S-a ajuns la un consens"

Dată publicare: 06-10-2018 13:54
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Liviu Dragnea rămâne șeful PSD. Victorie în fața grupării Firea - Stănescu - Țuțuianu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că s-a ajuns la un consens în ceea ce priveşte Legea offshore, relatează News.ro.

”S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre şi cred că toţi liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre şi Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live şi toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”, a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro.

În plus, Liviu Dragnea a spus că dezbaterea din comisie ar trebui să aibă loc cu toate televiziunile în sală pentru ca ”toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Întrebat când vor fi reluate dezbaterile pe această lege, Președintele PSD a spus că, după ce preşedintelui Comisiei pentru industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, i s-a făcut rău la ultima şedinţă, cel mai probabil dezbaterile nu vor putea fi reluate săptămână viitoare.

”A apărut incidentul cu domnul Iancu şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că Ministerul Finanţelor Publice a transmis deja o estimare cu privire la câştigurile pe care le-ar putea avea România ulterior implementării legii.

Preşedintele Comisiei pentru Industrii din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme cardiace.

El ar fi urmat să participe la o şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaţilor.

Legea offshore reglementează modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO