Liviu Dragnea, despre premierul propus de PSD, Sevil Shhaideh: "Are un singur defect, in opinia unor colegi"

21-12-2016 16:28

liviu dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca singura persoana din partid in care a avut incredere ca poate pune in practica programul de guvernare este Sevil Shhaideh.

El a precizat ca Sevil are "un singur defect in opinia unor colegi - ca munceste prea mult".

Dragnea a adaugat ca lucreaza alaturi de fostul ministru al Dezvoltarii de 13 - 14 ani, in diverse asociatii ale autoritatilor locale, dar au lucrat si la programul de guvernare cu care PSD s-a prezentat in campanie.

"Am lucrat la multiplicari legislative, de pe cealalta parte a "baricadei", cand ne luptam cu guvernul. In guvern am lucrat impreuna, in minister am lucrat impreuna, este un om care stie sa gestioneze programe mari de investitii, sa le gestioneze cu succes si cu finalitate. Programul inceput de noi doi a fost din pacate singurul program de investitii mare care a functionat si in anul 2016, este foarte buna, poate printre cei mai buni specialisti in gestionarea programelor europene si in ceea ce priveste absorbtia acestor programe. (...) Stie foarte bine administratie publica - si centrala, si locala - si, ceea ce este foarte important, stie ce inseamna un buget de stat, un buget pentru fiecare minister, cunoaste absolut toate ministerele si are o foarte mare capacitate de munca. Este corecta, loiala, cinstita, transparenta.

Are un singur defect considerat de unii dintre colegi - lucreaza prea mult. Ca si mine. Este un om in care am foarte mare incredere, a lucrat impreuna cu mine in acea echipa care a construit programul de guvernare si il stie foarte bine. Am incredere mare, de fapt a fost singura in care am avut incredere din interiorul PSD ca poate pune in practica acest program de guvernare pentru care eu am raspundere maxima", a declarat Dragnea la finalul semnarii acordului de colaborare parlamentara PSD-ALDE-UDMR.

Presedintele PSD a adaugat ca a fost consecvent - pentru ca a propus o femeie in functia de premier, dupa propunerea facuta la Primaria Capitalei.

"Sunt consecvent. Am propus la Primaria Capitalei o doamna, care a castigat Primaria si cred ca e pentru prima data in istorie cand e primar general o femeie. Si atunci cand am facut aceasta propunere, am avut foarte multe critici. S-a dovedit ca a fost o propunere de succes si ceea ce a facut doamna Firea pana acum a confirmat votul", a argumentat el.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO