Liviu Dragnea a anuntat ca a luat cina cu Donald Trump: "We will make it happen! Romania is important for us!". FOTO


Ultimul update: Duminica 22 Ianuarie 2017 07:01
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2017 22:27
Categorie: Stiri Politice
DRAGNEA TRUMP

Liviu Dragnea a anuntat ca a participat impreuna cu premierul Sorin Grindeanu la o cina in format restrans alaturi de Donald Trump, caruia i-au transmis dorinta de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel.

"Aseara am avut onoarea de a participa, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre Romania si SUA la un alt nivel. Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!". A fost un dialog cald si deschis", a afirmat liderul PSD pe Facebook, postare la care a atasat cateva fotografii.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, joi seara, pe aceeasi retea de socializare, despre "primele intalniri" cu noii membri ai echipei de la Casa Alba.

"Aseara, la Washington DC, fata in fata cu presedintele Donald Trump, alaturi de presedintele Liviu Dragnea.
Primele intalniri cu noii membri ai echipei de la Casa Alba, dintre care il amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani",
a mentionat Grindeanu in postarea de pe Facebook.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu participa, alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, la ceremonia de investire a noului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.
 

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO