Liderul PDL Hunedoara va candida la Primaria Deva din partea Uniunii Social POPULARE

Ultima actualizare: 06-05-2012 10:35
Dorin Gligor si Emil Boc

 Presedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa la Deva, ca va fi candidatul Uniunii Social Populare (PDL-UNPR-PNTCD) la Primaria Deva.

De asemenea, actualul primar Mircia Muntean (UNPR) va candida pentru sefia Consiliului Judetean Hunedoara.

Copresedintii USP Hunedoara, alianta formata din PDL, UNPR si PNTCD, au anuntat ca presedintele PDL Hunedoara va candida pentru functia de primar al Devei.

"Il am alaturi de mine pe Mircia Muntean (primarul Devei - n.r.), care mi-a predat stafeta proiectelor incepute de el. El candideaza pentru presedintia Consiliului Judetean, impreuna formam o echipa si construim impreuna cel mai ambitios proiect politic - acela de a reda judetul Hunedoara hunedorenilor. Nu sunt o vedeta de carton, nu sunt un exponent al cercurilor de interese financiare care, din pacate, au parazitat de mult prea multe ori administratia hunedoreana. Am construit sisteme, le-am facut sa functioneze. Asta am facut toata viata mea. In cei 16 ani, Mircia Muntean a modernizat Deva. Impreuna sunt convins ca putem trece la nivelul urmator, sa facem din Deva un oras de cinci stele", a declarat liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Actualul primar al Devei, Mircia Muntean (UNPR), a spus ca il va sustine pe Dorin Gligor la Primarie si ca acesta este omul potrivit pentru functie.

"Am promis devenilor ca voi lasa in locul meu un om tanar, un om puternic, un om cu experienta, un om care a trecut prin toate furcile caudine ale birocratiei, care a stiut ce inseamna si apa si canalul, si prefectura si partidul si colegii. si care a inteles mai bine ca oricare altul ca este omul potrivit pentru a se lupta pentru aceasta functie. Dorin Gligor vine de pe o alta platforma, pleaca cu o alta forta. El nu este omul care sa se ascunda in spatele unei camere de luat vederi", a declarat Mircia Muntean.

Tot duminica, USP a lansat candidatul pentru Primaria Simeria, fiind vorba despre fostul sef al Politiei Feroviare din judetul Hunedoara Vasile Hritac.

Organizatiile judetene din Hunedoara ale Partidului Democrat Liberal, Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si PNTCD au semnat, in 29 martie, protocolul de infiintare a Uniunii Social Populare (USP), alianta constituita in judet pentru perioada alegerilor locale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO