Liderul deputaților liberali, despre Dăncilă: „Am trimis-o să fie din nou gospodină”


Ultimul update: Duminica 02 Februarie 2020 12:29
Data publicarii: Duminica 02 Februarie 2020 12:23
Categorie: Stiri Politice
Florin Roman

Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că multe dintre victoriile partidului din ultima perioadă s-au obţinut cu ajutorul solidarităţii parlamentarilor PNL.

”Mulţumesc senatorilor şi deputaţilor că au rămas uniţi şi împreună am trimis-o pe Viorica să fie din nou gospodină”, a spus Roman.

”Am să încep cu un anunţ publicitar politic – ceea ce ar putea fi o glumă sau nu: «Caut naş pentru tăierea moţului, la botezul moţiunii de cenzură a PSD». Cu o singură condiţie, să ştie naşul cum se numeşte moţiunea. Depun o moţiune pe care ei nu ştiu cum s-o voteze, cum o cheamă şi de unde a apărut. Asta spune totul despre PSD. Fără Ludovic Orban nu am fi reuşit să instalăm un nou guvern. Trebuie să-i mulţumim lui Ludovic pentru asta”, a spus Florin Roman.

Aceasta a precizat că a primit un raport cu foarte multe cifre, dar nu îl prezintă, fiindcă cifrele îl obosesc, transmite News.ro.

”Despre căderea Guvernului v-a povestit Robert, despre instalarea Guvernului v-a povestit Raluca. Eu mulţumesc celor care nu sunt, poate, cei mai iubiţi, dar care au fost stâncă unită şi urmare a solidarităţii lor s-au întâmplat multe. Mulţumesc senatorilor şi deputaţilor că au rămas uniţi şi împreună am trimis-o pe Viorica să fie din nou gospodină”, a spus Florin Roman.

Aceasta a precizat că este nevoie de dezbatere în Parlament, fiind necesară pnerea în oglindă a PNL şi PSD. Roman face referire la moţiunile simple pe care PSd a anunţat că le va depune împotriva miniştrilor de la Sănătate, Muncă şi Dezvoltare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO