Liderii PSD au pus la cale cucerirea Cotroceniului pe un vapor, pe Dunare. Cadrul in care isi va lansa Ponta candidatura

Ultima actualizare: 25-08-2014 06:56

Pe valurile Dunarii, social-democratii si-au pregatit strategia ca sa castige Cotroceniul. Reuniti la Tulcea, liderii PSD au stabilit pe un vapor ca lansarea lui Ponta la sefia tarii se va face pe Stadionul National in prezenta a 80 de mii de oameni.

Convins ca va intra in turul doi, cu liberalul Klaus Iohannis, Ponta spune ca se va uita la dezbaterile din primul tur cu un popcorn in brate. In plus, PSD-istii se gandesc sa il mai suspende o data pe Traian Basescu.

Putin dupa pranz, mai marii PSD s-au imbarcat pe un vapor de agrement si au plecat intr-o calatorie de patru ore pe Dunare. Liderii locali le-au pregatit pe punte o masa in jurul careia au vrut sa fie siguri ca discuta fara sa fie auziti de nimeni.

'In ultimii 5 ani nu v-am mintit niciodata", si-ar fi inceput Victor Ponta discursul in fata colegilor de partid. Si tot el le-a cerut sprijinul ca sa obtina peste 51% din voturile romanilor.

Pana in turul doi al alegerilor, Victor Ponta este hotarat sa nu participe la nicio dezbatere electorala.

Victor Ponta, presedinte PSD: "In turul unu imi voi lua popcorn si bautura racoritoarea si ma voi uita la dezbateri dintre doamnele Macovei, Udrea, doamna Diaconescu, domnul Iohannis, e pacat sa ratam acest lucru. In turul unu va fi o cafteala la care nu doresc sa particip".

La Tulcea, social-democratii au discutat si despre un subiect mai vechi vehiculat in interiorul partidului. Surse din partid spun ca o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu merita sa fie pusa in actiune, chiar daca seful statului ar pleca si cu o zi mai devreme de la Cotroceni, inainte de incheierea mandatului.

Victor Ponta, presedinte PSD: "Daca domnul Basescu va exagere din nou cu incalcarea atributiilor si se va manifesta in continuare doar ca sef de campanie al Elenei Udrea, evident ca nu excludem absolut deloc aplicarea prevederilor constitutionale".

Programata pentru 20 septembrie, lansarea oficiala a lui Victor Ponta ar urma sa fie una triumfala. Potrivit unor surse, liderii locali ar trebui sa aduca pe stadionul national peste 80 de mii de oameni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO