Lazaroiu: "Premierul m-a sunat pentru postul de ministru, am avut jumatate de ora sa decid"

20-06-2011 12:14

Sebastian Lazaroiu

Proaspatul ministru al muncii, Sebastian Lazaroiu, a povestit intr-un interviu acordat Mediafax cum a ajuns sa ocupe aceasta functie deosebit de importanta in Romania. El a explicat ca a fost sunat de premierul Emil Boc, care i-a dat o jumatate de ora.

In acest timp, Sebastian Lazaroiu a trebuit sa se decida daca accepta sau nu functia de ministru al muncii. El a mai spus ca, atunci cand a plecat de la Cotroceni, a fost tentat sa se dedice activitatii de analiza politica, insa telefonul pe care l-a primut de la premier a fost o ... provocare.

"Adica toata lumea a observat ca Lazaroiu vorbeste, face analize, dar nu trece la actiune. M-au pus pe ganduri si m-am gandit de multe ori daca sunt potrivit, daca as putea sa ma implic pe palierul politic", a sustinut el, intr-un interviu acordat Mediafax.

Cat despre relatia cu Emil Boc, Lazaroiu a precizat ca, in continuare, crede ca putini oameni au facut, asemenea acestuia, un sacrificiu al imaginii "pentru bine tarii".

"Eu sunt, dintr-un anumit punct de vedere, un ministru tehnocrat (...), pe de alta parte, trebuie sa spun ca sunt un ministru mai politic decat multi ministri politici din actualul Cabinet, din punct de vedere al convingerilor pe care le am, nici nu am ascuns-o niciodata, convingeri de centru-dreapta. Eu am avut intotdeauna o retinere de a ma inregimenta intr-o structura politica. O sa vedem cum decurge in continuare aceasta relatie. Nu vreau sa inchid si sa spun nu ma voi inscrie niciodata in PDL sau in vreun partid de centru-dreapta, dar deocamdata nu m-am gandit", a mai spus el.

Citeste tot interviul pe www.mediafax.ro

 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26