Iulian Urban a anuntat pe blog ca demisioneaza din PDL. Se considera "singurul vierme din Romania"

25-01-2012 17:35

Iulian Urban

Senatorul Iulian Urban a anuntat pe blog ca a luat decizia de a demisiona din PDL, spunand ca se considera "singurul vierme din Romania" si cerandu-si scuze celor care s-au simtit jigniti de o postare in care folosea acest termen.

El precizeaza ca va ramane senator si ca se uita "cu dispret" la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic.

"Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitandu-ma in acelasi timp cu dispret la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic romanesc. Oricum sunt structuri gandite doar ca sa preia puterea in scop de jaf, de furt si care se bazeaza pe eterna si implacabila expresie «circ si paine»", noteaza Urban.

Urban mentioneaza ca nu va mai candida pentru nicio alta functie publica.

"Imi cer scuze celor care s-au considerat jigniti de mine, ii asigur ca sunt alaturi de cei care protesteaza, nu voi mai candida pentru nicio alta functie publica politica", a mai spus el, adaugand ca materialul sau din 13 ianuarie, postat pe blogul personal, nu se referea la cei care protesteaza in Piata Universitatii.

Senatorul PDL Iulian Urban a postat, in 13 ianuarie, un mesaj pe blogul personal, care incepe cu "Bravo Basescu" si intitulat "Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce-i inconjoara".

Sursa: Mediafax

Tags: iulian urban, pdl,


VIDEO PROTVPLUS.RO