Întâlnire între ambasadorul SUA Hans Klemm și liderul PSD Liviu Dragnea, după audierea de la DNA

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, luni, după ce Dragnea a fost audiat la DNA într-un dosar în care ar avea calitatea de suspect.

Întâlnirea a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după ce acesta s-a întors de la audierile de la DNA.

Întrevederea a durat aproximativ o jumătate de oră.

Surse politice citate de News.ro au susţinut că întrevederea ambasadorului american cu liderul PSD ar fi fost stabilită în urmă cu zece zile, pentru a discuta despre înfiinţarea Muzeului Holocaustului la Bucureşti.

Liviu Dragnea a fost audiat la DNA, luni dimineaţă, el fiind cercetat în al 3-lea dosar penal de către procurorii DNA. Liderul PSD este urmărit penal pentru 3 capete de acuzare: abuz în serviciu, constituire de grup infracțional organizat și fraudarea fondurilor europene.

Dragnea nu a făcut declaraţii nici la intrarea şi nici la ieşirea de la DNA. El a fost aşteptat la DNA de zeci de membri ai PSD, între care vicepremierul Paul Stănescu, senatorul Claudiu Manda, secretarul general al PSD Marian Neaccu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO