Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a înscris în PSD

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50
Adrian Nastase, Mihnea Nastase
Facebook.com

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, s-a înscris în PSD, în Organizația de tineret a sectorului 1. El afirmă că nu este momentul prielnic pentru a se discuta dacă PSD a fost nedrept cu tatăl său.

"Nu cred că este un moment prielnic să discutăm despre chestiunile astea, cred că e momentul să ne uităm spre viitor în momentul ăsta și având în vedere că am participat la un congres unde deschidem viitorul TSD-ului cred că trebuie ar să ne gândim la această chestiune.

Cred că este momentul să încep să mă gândesc la anumite strategii de viitor. Sunt pur și simplu foarte fericit să am reușit să intru în organizația TSD și PSD și că voi reuși să susțin măcar prin prezența mea aici proiectele partidului", a declarat Mihnea Năstase la Romexpo, unde a participat la Congresul TSD, potrivit Agerpres.

Fiul fostului premier a menționat că nu mai este consilier al europarlamentarului PSD Cătălin Ivan, care a avut în ultima perioadă mai multe poziții critice la adresa conducerii partidului.

"Nu mai sunt consilier al lui Cătălin Ivan. Acum am o altă funcție de consilier în cadrul delegației române socialiste de la Parlamentul European. Evident, nu doresc sa comentez în niciun caz deciziile pe care le iau unii și alții. Până la urmă fiecare își vede interesul și prin deciziile lor se gândesc la strategia de viitor", a arătat Mihnea Năstase.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO