Iliescu si Nastase, absenti de la semnarea parteneriatului PSD- PD-L

15-12-2008 00:00

Iliescu si Nastase

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu si presedintele Consiliului National Adrian Nastase au lipsit, duminica dupa-amiaza, de la ceremonia semnarii Partenariatului pentru Romania, intre PDL si PSD.

Ambii au participat, duminica, la sedinta grupurilor parlamentare. Ulterior, Adrian Nastase a afirmat ca are un eveniment in familie si a plecat.

Mircea Geoana si Emil Boc au semnat, duminica, Parteneriatul pentru Romania intre PDL si PSD.
Din partea PSD, la ceremonie au participat, printre altii, Titus Corlatean, Miron Mitrea, Marian Oprisan, care s-a inchinat dupa semnarea documentului. De asemenea, a fost prezenta si Daniela Popa, lider PC.

Democrat-liberalii au fost reprezentati, printre altii, de premierul desemnat Theodor Stolojan, de Ioan Oltean, de Valeriu Stoica.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminica, sedinta grupului parlamentar al PSD din Camera Deputatilor, ca formula de guvernare intre PSD si PDL reprezinta un "element diferit", dar ca in politica un compromis este un lucru necesar, precizand ca "a face compromisuri nu inseamna insa a te compromite".

El a apreciat ca aceasta coalitie PSD-PDL reprezinta un examen pe care spera ca atat partidul pe care il reprezinta, cat si grupul parlamentar sa il treaca "cum trebuie", o asemenea coalitie putand fi benefica in momente dificile.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO