Guvernul isi asuma raspunderea pe legi privind salarizarea si educatia

Ultima actualizare: 02-04-2012 14:40
Emil Boc

Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament, in 2 septembrie, pe legea salarizarii unice, pe legea restructurarii agentiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum si pe legile educatiei, a anuntat dupa sedinta coalitiei, premierul Emil Boc.

UPDATE: Premierul Emil Boc a anuntat, inca din 22 iulie, ca Guvernul intentioneaza sa finalizeze, pana la 14 august, proiectele de legi privind reforma in educatie, pe baza solutiilor propuse de comisia prezidentiala condusa de profesorul Mircea Miclea, si sa isi asume raspunderea in fata Parlamentului pentru aceste legi.

Sambata, dupa sedinta extraordinara de Guvern, Boc a declarat ca Executivul isi va asuma raspunderea in Parlament pentru legea salarizarii unice, legea pensiilor si pentru legile educatiei, aceasta urmand sa fie si un test pentru functionarea coalitiei.

In replica, PSD s-a declarat de acord cu asumarea raspunderii pentru legile ce decurg din acordul cu FMI, dar nu si pentru legile educatiei, despre care a afirmat ca trebuie suspuse dezbaterii publice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO