Elena Udrea s-a înfuriat: ”Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid”

03-01-2018 10:47


Elena Udrea

Elena Udrea a postat pe Facebook un mesaj foarte nervos la adresa unor foști colegi de partid, pe care i-a acuzat că sunt ”lichele”.

Fostul ministru nu a spus despre ce foști colegi este vorba, însă a avertizat că le va publica numele și va spune câți bani a luat fiecare de la partid  și cum au fost numiți în funcții.

Udrea a mai spus că are această reacție deoarece unii dintre foștii colegi de partid ar fi criticat-o public.

Iata mesajul integral al Elenei Udrea:

”Sper că ați început anul cu bine și că așa va va fi tot 2018.????
Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferență la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj.

Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primăriile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi???

Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezistacum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!! Vreți să va dau numele fiecăruia dintre voi, câți bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo???

Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă va mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu va spun că sunteți proști până la capăt.

Lichelele tot plătesc odată și odată!” - a scris Elena Udrea pe Facebook.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO