Elena Udrea, pe blog: "In 7 luni oamenii ne vor regreta"

28-04-2012 20:07

Elena Udrea

Elena Udrea considera ca PDL a gresit ca a sustinut persoane care au daunat imaginii partidului, ca a acceptat traseismul, ca a luat masuri nepopulare pe care nu le-a explicat.

Aceasta avertizeaza ca in sapte luni oamenii ii vor regreta pe democrat-liberali si spune ca PDL trebuie sa aiba un nou drum.

"PDL are sansa de a depasi momentul dificil in care se afla. Am ajuns aici pe mana noastra. Fie ne-am asumat masuri care ne-au costat enorm electoral, dar am dovedit astfel responsabilitate si competenta la guvernare, fie am gresit.

 

Am gresit ca nu am comunicat suficient si nu am facut o permanenta informare a cetatenilor cu privire la justetea actiunilor noastre.

Am gresit ca am sustinut oameni care au daunat imaginii partidului prin incompetenta ori prin faptele lor, multi dintre acestia fiind preluati de la guvernarea Tariceanu, ori de la PSD.

In mod cert, acestia vor gasi solutia de a se lipi inapoi de USL. Am gresit ca am acceptat traseismul. Dar mai ales am gresit ca ne-am lasat luati de guvernare si am uitat sa facem politica", scrie Udrea pe blogul personal, intr-o postare intitulata "Tot raul spre bine!".

Ea aminteste ca Guvernul Ungureanu a cazut, iar PDL trece in opozitie si ca aceasta se intampla "dupa zile intregi de tradari, zvonuri care au umplut media pana la saturatie, informatii pe surse din tabara opozitiei sau a puterii".

"Jalnic spectacol au oferit cei care s-au culcat seara pdl-isti si, chinuiti peste noapte de rasucirea principiilor ca mititeii pe gratar, s-au trezit dimineata sustinatori ai USL-ului! Cat lichelism! Tot ce s-a afirmat in ultimul timp a fost uitat cu naturalete de acestia ori de liderii USL, ca si cand nu ar fi fost vreodata spus, ca doar scopul scuza mijloacele in politica! Si da-i si da-i cu ” tarisoara mea”, cum brusc au fost ei cuprinsi de revelatia rolului pe care il pot avea in istoria Romaniei, vanzandu-se pentru un loc sigur de parlamentar ori pe promisiuni ieftine de orice fel", considera liderul PDL Bucuresti.

In opinia sa, demiterea, un act democratic altfel, nu aduce nimic bun tarii. "E un moment in care stabilitatea politica este esentiala pentru consolidarea credibilitatii Romaniei castigata atat de greu si cu atatea costuri pentru cetateni. USL nu are idee ce are de facut si prin populismul lor cunoscut riscam sa distruga toate efectele pozitive pentru economie obtinute de guvernarea Boc.(...)

Am spus zilele trecute ca daca USL vine la guvernare, in sapte luni oamenii ne vor regreta. Guvernul lor nu va putea face nimic pentru asteptarile uriase pe care populatia le are, intai pentru ca tot ce se putea face am facut noi, inclusiv am creat conditii pentru refacerea salariilor bugetarilor si apoi, pentru ca ei nu vor avea timpul necesar si contextul economic care sa le permita", avertizeaza Elena Udrea.

Ea apreciaza totusi ca s-a facut curatenie in partid, care a scapat astfel de tradatori, ramanand cei care pot reporni motoarele partidului si castiga alegerile din toamna. "O moleseala si o apatie specifice puterii ne cuprinsesera si parca nu ne mai interesa decat exercitarea ei pentru inca o zi.

Intr-un moment in care clasa politica, discursul politic au coborat atat de mult, cand principiile lipsesc fara urma iar oferta politicienilor este searbada, respingatoare, populista, demagogica sau se masoara in pungi electorale, este nevoie de altceva.

PDL are sansa istorica sa indice un drum nou electoratului. Ca ne place sau nu, cred ca suntem obligati acum sa pornim pe acest drum", conchide Elena Udrea.

Sursa: Pro TV

Tags: elena udrea, blog,


VIDEO PROTVPLUS.RO