Elena Lasconi a găsit cereri vechi la primărie de 4 și 9 ani: ”Nimeni nu i-a băgat în seamă”

12-12-2020 11:39


Elena Lasconi

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, afirmă că audiențele la primar sunt cea mai solicitantă activitate de când a preluat această funcție.

 

Motivul? Lucrează și câte 12-14 ore pe zi, pentru a reuși să se întâlnească cu toți oamenii care-i solicită acest lucru.

Edilul spune că unii ”câmpulungeni” au făcut cereri de audiență și de trei, patru sau nouă ani, însă ”nimeni nu i-a băgat în seamă”.

Lasconi povestește că oamenii nu cer lucruri ieșite din comun, ci ”chestiuni de bun simț”.

Mesajul complet al Elenei Lasconi pe Facebook:

Audiențele la primar - cea mai solicitată activitate din instituție de când am preluat mandatul. De ce? Răspunsul e simplu. În ultimii zece ani, solicitările au rămas fără răspuns și fără rezolvare.

Cei peste o sută de câmpulungeni cu care am vorbit în aceste două luni, în audiențe, au cereri făcute în scris de trei, patru, nouă ani. Nimeni nu i-a băgat în seamă. Să nu vă imaginați că oamenii cer lucruri ieșite din comun. Sunt chestiuni de bun simț, care se pot rezolva într-un termen foarte scurt. Totul este să vrei. Peste 90 la sută le-am rezolvat deja.

V-am promis că nu o să vă dezamăgesc, iar voi m-ați angajat, prin vot, primar. În aceste două luni, programul meu de lucru la primărie a fost de 12-14 ore pe zi. În multe zile, nu am postat nimic și nu am comunicat nimic, pentru că nu am avut timp fizic.
Ce vreau să vă spun este că sunt implicată total, îmi place muuult ceea ce fac și vă mulțumesc pentru încrederea și încurajările voastre. Împreună vom transforma Câmpulungul într-un oraș european. E adevărat că nu în două luni, însă fiecare pas, fiecare zi pe care le dedicăm cu drag orașului nostru ne vor duce către una dintre cele mai frumoase capitale europene: Câmpulung.

Vă îmbrățișez, virtual, cu drag și vă doresc sănătate! Weekend plăcut!” - a scris primarul Elena Lasconi pe rețeaua de socializare. 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO