Dragnea spune că ar fi posibilă reducerea cu 50% la transportul aerian intern pentru studenți


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 12:19
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 12:14
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prezent vineri la Topoloveni, judeţul Argeş, a apreciat că este realizabilă reducerea cu 50% a tarifului pentru cursele aeriene interne în cazul studenţilor.

"Am stabilit - şi până la urmă s-a aprobat - transport gratuit pe calea ferată (pentru studenţi, n.r.). Mi se pare o idee foarte bună şi aceasta cu 50% pentru biletele de avion în interiorul ţării. Cred că o să fie bucuroase şi companiile de transport. Dar da, eu cred că se poate face", a declarat el în cadrul unei întâlniri cu membri şi simpatizanţi ai PSD la Centrul Cultural din Topoloveni.

Precizările au fost făcute după ce o studentă care a luat cuvântul a salutat introducerea transportului gratuit pe calea ferată pentru studenţi, dar a propus şi reducerea tarifului pentru transportul aerian intern.

"Aş avea o idee, dacă îmi permiteţi, pentru transportul aerian intern - să fie redus la 50%, pentru că există schimburi de experienţe între facultăţi şi ar fi ceva foarte util", a spus ea. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

Al doilea parlamentar PSD care invită un jurnalist la baie.
Corina Crețu, reacție după ce Liviu Dragnea a numit-o ”mincinoasă”
Corina Crețu, reacție după ce Liviu Dragnea a numit-o ”mincinoasă”
VIDEO PROTVPLUS.RO