Dragnea, la Târgu Jiu: ”Nu v-ați săturat să fiți mințiți? Nu mai putem sta deoparte”


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 14:42
Data publicarii: Duminica 03 Martie 2019 14:24
Categorie: Stiri Politice
Liviu Dragnea

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat, duminică, un nou șir de atacuri verbale la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.

Dragnea a afirmat că la început nu a crezut că în România poate veni un președinte mai rău și mai toxic decât Traian Băsescu.

Aflat la Târgu Jiu, liderul PSD l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că ”a susținut și protejat acest sistem ocult care se numește statul subteran”.

”Acest om nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest. A mințit, a vorbit de rău această țară. A susținut și protejat acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că l-a ajutat cu acele 40 și ceva de dosare penale” - a afirmat Dragnea.

Totodată, președintele PSD le-a cerut membrilor de partid să iasă la luptă.

”Nu v-ați săturat să fiți mințiți într-una?  Nu v-ați săturat să vedeți atâtea abuzuri? Sunt oameni care încearcă să împingă România nu către interesele românilor, acestei țări, ci către interesele celor care stau în spatele lor și păpușează. Dacă suntem români, dacă chiar credem că suntem patrioți, stimați colegi, nu mai putem sta deoparte. Eu îmi duc singur calea. Eu nu mă abat. Nu știu ce va fi la capăt.” - a spus Dragnea.

Sinteza declarațiilor făcute la Târgu Jiu de președintele PSD Liviu Dragnea:

- O să primească răspunsuri pe măsură și de la mine și de la colegii mei. Nu v-ați săturat să fiți mințiți? Sunt oameni care încearcă să împingă România nu către interesele românilor, acestei țări, ci către interesele celor care stau în spatele lor și păpușează. Eu m-am săturat.

Dacă suntem români, dacă chiar credem că suntem patrioți, stimați colegi, nu mai putem sta deoparte. Eu îmi duc singur calea. Eu nu mă abat. Nu știu ce va fi la capăt. Dar toată energia mea va fi în sprijinul obiectivelor majore asumate în campania electorală din 2016. Vreau ca în România să nu mai fie abuzuri. Să fie o justiție corectă. Îmi doresc ca românii să aibă acces la un sistem de sănătate bun. Vreau ca sistemul de educație să fie unul care să pregătească generațiile viitorului.

- Și îmi doresc mai mulți bani în buzunarele românilor. Da, Mihai. Se va face drumul expres Craiova Pitești. Se va face drume expres până la Reșița.

- Mai sunt câțiva, și sper ca domnul ministru Cuc să audă, câțiva derbedei politici prin ministere.

- Numai piedici de la instituții românești. Dacă vreți ca toate aceste obiective să se îndeplinească, cu toată sinceritatea, atunci ieșiți la luptă și spuneți adevărul, doar adevărul. Toate minciunile acestor indivizi au ca scop să nu se vadă ce am făcut. Să ne spună un singur lucru făcut făcut de noi și un singur lucru bun făcut de ei.

- Ceea ce îmi doresc pentru alegerile europaramentare este o lista de candidați patrioți, care să se bată pentru România. Să se implice pentru interesul major al aceste țări.

- N-am promis până acum niciun loc la nimeni, dar în Oltenia mi-aș dori ca pe această listă să fie domnul Manda, pentru că știu că se bate pentru români și nu îi este frică.

- Nu cred că este posibil să acceptăm să închidem exploatări ale resurselor. De ce să terminăm cu mineritul în România? Mineritul înseamnă o chestiune economică benefică.

- Vreau să spun câteva lucruri despre Iohannis. Eu am crezut că nu va veni în România un președinte mai rău și mai toxic decât Băsescu. Acest om nu a făcut până astăzi un singur lucru bun pentru această țară. A dezbinat, a incitat oamenii la protest. A mințit, a vorbit de rău această țară. A susținut și protejat acest sistem ocult care se numește statul subteran, pentru că l-a ajutat cu acele 40 și ceva de dosare penale. A avut 2 obiective majore, spuse lui Tăriceanu a doua zi după alegeri. Și anume război total cu PSD și blocarea guvernării. Și asta a făcut, cu toate instituțiile pe care le coordonează Nerespectarea deciziilor CCR. Blocarea miniștrilor. România nu are nici măcar astăzi un șef al Armatei, fără precedent. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO