Directorii ARR si RAR, demisi de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu

Ultima actualizare: 26-10-2012 17:13

UPDATE - La trei zile dupa cumplitul accident de circulatie in care un autobuz plin cu oameni s-a rasturant la Tulcea, directorul ARR si cel al RAR au fost demisi. Asa a decis ministrul transporturilor, Anca Boagiu.

Directorul general al ARR, Iancu Craciunoiu, si cel al RAR, Daniel Patentasu, au fost eliberati din functie din cauza lipsei de implicare a celor doi in controalele eficiente care ar fi trebuit sa asigure siguranta in trafic.

Anca Boagiu a declarat ca a tot asteptat de la cei doi explicatii legate de accident. In plus, toate firmele care transporta pasageri ar trebui sa-si puna la punct masinile. Politistii, impreuna cu inspectorii RAR si ARR vor verifica daca nu cumva au defectiuni tehnice.

Potrivit Mediafax, atributiile de director general al ARR vor fi preluate temporar de catre Florian Coman Melus, iar la conducerea RAR a fost numit, tot temporar, Stancu Sotir.

Decizia ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, vine dupa o serie de accidente rutiere petrecute in ultimele zile, printre care si cel care a avut loc la Tulcea. Un autobuz s-a rasturnat de pe un dig, patru oameni pierzandu-si viata.

Sase persoane in continuare in stare grava dupa accidentul de la Tulcea

Tot mai multe accidente de autobuz si microbuz. Bilant infricosator

Mai multe despre acest subiect, aflati pe www.mediafax.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO