Sase persoane in continuare in stare grava dupa accidentul de la Tulcea

Ultima actualizare: 10-10-2012 07:45

Pasageri intamplatori in autobuzul mortii. Doua dintre cele patru femei care s-au stins in accidentul de la Tulcea nu aveau de ce sa ia acea cursa.

Masina mergea inspre o fabrica la care ele nu lucrau. Tot in aceasta tragedie au fost ranite peste 70 de persoane, iar sase sunt in continuare in stare grava. Procurorii, inspectorii de munca si politistii au deschis anchete peste anchete, insa deocamdata singurul pe care il cerceteaza este soferul dricului pe roti.

Sotii si copiii victimelor sunt in stare de soc. Ieri dimineata femeile moarte in accident au plecat de acasa bine, astazi s-au intors in sicriu.

Alte cateva zeci de muncitoare au primit doar un avertisment. Una dintre ele este Madalina Hangan care lucreaza de doi ani la fabrica de confectii. In momentul accidentului se afla partea din fata a autobuzului, in picioare. Si-a inclestat mana pe o bara de sustinere si, cu gandul la baietelul ei de patru ani, a inceput sa se roage.

Langa Madalina se afla colega ei, Maria Mateiu, tot in picioare. Alaturi erau fratele Mariei si sotia lui. Cei doi au fost adusi cu elicopterul SMURD la Bucuresti.

Ridicol este ca dupa accidentul de ieri toate femeile vor merge la munca pe acelasi drum dar si pe acelasi dig care s-a rupt.

In tot acest timp procurorii l-au audiat cateva ore pe soferul autobuzului. L-au lasat sa plece acasa, dar este cercetat in continuare.

Deocamdata este greu de spus daca el este vinovat, mai ales ca si starea drumului a contribuit la acesta tragedie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO