Din inchisoare, Nastase ii ia apararea lui Dragnea si transmite PSD-ului: "E nevoie de solidaritate"

Ultima actualizare: 03-10-2012 09:13
Liviu Dragnea, Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase continua, din inchisoare, sa comenteze subiectele importante din viata politica si economica a Romaniei, pe blogul personal.

De aceasta data, fostul lider al PSD analizeaza "cazul Liviu Dragnea" si afirma ca "procurorii lui Basescu au inceput sa construiasca o categorie distincta de infractiuni – delictele politice."

"Dupa acuzarea mea – ca presedinte de partid – pentru campania parlamentara si prezidentiala din 2004 – iata, a venit randul secretarului general al partidului – Liviu Dragnea – sa fie acuzat, in baza unei legi – legea nr. 78/2000 care continua sa functioneze si sa fie utilizata in afara Codului penal.

Este o noua operatiune politica de manipulare, o incercare de a institui un regim de teroare in „pregatirea” alegerilor din decembrie. Va aduceti aminte de acuzatiile de frauda electorala, din 2004, aduse de Basescu la adresa guvernului pe care il conduceam? S-a dovedit ca a mintit. Da, si? Rezultatul votului a ramas acelasi.", scrie Nastase pe blog

Fostul lider al PSD le cere, din inchisoare, colegilor social-democrati sa se solidarizeze cu Liviu Dragnea, deoarece "miza" o reprezinta alegerile parlamentare din decembrie.

"Acum insa, e nevoie de solidaritate in fata unei noi operatiuni a „mainilor murdare”, care a inceput prin actiunea „procuroilor – misionari”, care se plimbau pe la sate cu Biblia intr-o mana si cu „auto-denunturile” in cealalta. Miza, repet, o reprezinta votul din decembrie, atunci cand Barroso nu va mai putea impune un cvorum de participare. De aceea, Basescu vrea sa imprastie „bilele de biliard” pentru a le lovi una cate una, prin procurorii lui. Solutia e simpla: nu acceptati diversiunile. Ramaneti impreuna! Ramaneti uniti! Formula „small is beautiful” a fost si ramane o capcana – si in privatizare si in politica!" - spune Adrian Nastase.

Fostul premier isi incheie postarea de pe blog cu o scurta precizare:

"P.S. Le multumesc celor care doreau sa-mi trimita un celular si o tableta (fara sa stie, probabil, ca sunt interzise aici) dar ma descurc si fara ele. Am revenit la scrisul „manual” si, dupa cum vedeti, m-am readaptat."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO