Din cauza suspendarii presedintelui, fostul sef al CJ Iasi Constantin Simirad a demisionat din UNPR

09-07-2012 08:01

Traian Basescu si Constantin Simirad

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, si-a dat demisia din UNPR, din cauza votului parlamentarilor UNPR pentru suspendarea sefului statului

Constantin Simirad, care ocupa postul de vicepresedinte al UNPR, si-a anuntat, duminica, demisia din UNPR, motivand ca este deceptionat de faptul ca majoritatea parlamentarilor acestui partid au votat suspendarea sefului statului.

"Am vazut ce s-a intamplat in Parlament la suspendarea presedintelui, iar prestatia UNPR mi-a lasat un gust amar. In urma cu doar doua luni, Gabriel Oprea spunea ca UNPR nu va vota niciodata suspendarea lui Traian Basescu, dar in Parlament alesii uneperisti au procedat pe dos", a spus Simirad.

El a declarat ca este dezamagit de atitudinea UNPR, adaugand ca ii pare rau ca a stat alaturi de astfel de oameni.

"Adeziunea la UNPR pe care am fost nevoit s-o depun inainte de alegerile locale este o copie, originalul l-am distrus. Nu mai fac nici o politica si n-are rost sa mai fiu tovaras si sa stau alaturi de niste oameni pe care nu-i apreciez deloc", a afirmat Constantin Simirad.

El a precizat ca dupa demisia din UNPR nu mai vrea sa auda de politica.

In 11 iunie, la o zi dupa alegerile locale, Constantin Simirad a declarat ca se va retrage din viata politica si cea administrativa, afirmand ca ii lasa pe altii mai tineri sa se ocupe de aceste lucruri. El a precizat ca a candidat pentru sefia CJ Iasi doar la rugamintile liderului UNPR Gabriel Oprea, dar a recunoscut ca in campanie a mers doar in cateva comune din judet.

Simirad a obtinut in alegerile locale din acest an doar 5,5 la suta din voturi, clasandu-se pe locul patru in competitia pentru presedintia CJ Iasi.

Constantin Simirad a fost primar al municipiului Iasi timp de trei mandate, iar patru ani a fost presedinte al Consiliului Judetean. El a activat in Partidul Aliantei Civice, Partidul Moldovenilor, PSD si UNPR.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Stirile PRO TV
Știrile PRO TV # 19.00 – 18 Ianuarie 2021

43:16
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26