Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa: Ordonanța privind legile justiţiei, o măsură justă


Ultimul update: Luni 25 Februarie 2019 11:22
Data publicarii: Luni 25 Februarie 2019 11:10
Categorie: Stiri Politice
Nicolae Bacalbaşa

Ordonanța de Urgență de modificare a legilor justiţiei este o măsură justă, afirmă deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

În opinia sa, noile proteste de stradă faţă de acest act normativ sunt ilegale şi regretă că organele statului nu aplică legea.

”În ceea ce priveşte Ordonanţa, mie mi se pare, din punctul meu de vedere, o măsură justă, care se înscrie în efortul de a corecta o instituţie care a deviat de la scopurile ei, justiţia din România din ultimii ani, care din nefericire a devenit o justiţie selectivă, non-democratică şi fără îndoială că beneficiarii, unii interni, alţii mai ales externi a acestei deviaţii a justiţiei se opun cu ferocitate intereselor lor. Deci este o luptă politică în care se folosesc mijloace ilegale şi din nefericire, organele statului nu aplică legea, asta mi se pare regretabil” a spus Bacalbașa la RFI, potrivt News.ro.

Nicolae Bacalbaşa critică Uniunea Europeană.

”Eu ţin la Uniunea Europeană, dar ţin la o Uniune Europeană în care toate statele participante să fie membri de bună credinţă şi să existe o coeziune aşa cum s-a declarat oficial că vom căuta să ajungem la acelaşi nivel economic şi nu un sistem, aşa cum spunea Bismarck, ca să cităm un neamţ celebru, că în orice uniune există un cal şi un călăreţ”, afirmă Bacalbaşa.

Peste 10.000 de persoane au protestat, duminică seara, în Piaţa Victoriei, faţă de ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei.Mii de oameni au protestat şi în marile oraşe din ţară, printre care Cluj, Sibiu, Timişoara, Iaşi, Bacău, Constanţa, Braşov.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO