Raed Arafat dezminte zvonul: "Nu sunt interesat sa intru in politica nici acum si nici in viitor"

17-01-2012 20:36

Raed Arafat

Raed Arafat a dezmintit varianta surpriza lansata de senatorul PDL Mihaela Popa privind o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei, "sub umbrela" Partidului Democrat Liberal.

Astfel, subsecretarul de stat a declarat ca nu este interesat sa intre in politica nici acum si nici in viitor. 

"Am spus si repet, nu sunt interesat sa intru in politica nici acum si nici in viitor. As vrea sa se inteleaga acest mesaj. Nu am nicio intentie de a intra in politica" - a spus Raed Arafat.

Reactia lui vine dupa ce vicepresedintele PDL Mihaela Popa a afirmat ca "notorietatea si credibilitatea" il recomanda a fi chiar contracandidat al lui Sorin Oprescu la municipalitate.

"Fenomenul Arafat arata clar o foame a societatii civile pentru profesionisti. Notorietatea il regomanda a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei", afirma Mihaela Popa, intr-un comunicat postat pe blogul personal.

"Sunt convinsa ca in fiecare comunitate exista fenomenul Arafat si ca fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri sa-i scoata in fata pe acei oameni care au facut ceva pentru societate. Cu acesti oameni credibili trebuie sa incepem schimbarea clasei politice", mai spune Mihaela Popa.

Saptamana trecuta, senatorul PDL declara ca il vede pe Vasile Cepoi, desemnat secretar de stat in Ministerul Sanatatii, drept un posibil viitor ministru al Sanatatii, in conditiile in care "numele acestuia se va lega de reforma in sanatate".

Sursa: Mediafax, Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO