Dăncilă, mesaj din SUA pentru Orban: ”Moțiunea de cenzură nu va trece nici de această dată”

25-09-2019 17:55

Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă este convinsă că moțiunea de cenzură anunțată de opoziția din Parlament ”nu va trece nici de această dată”.

Dăncilă, aflată într-o vizită oficială în SUA, a transmis un mesaj pe Facebook după ce președintele PNL Ludovic Orban a spus că s-au strâns 237 de semnături pentru depunerea moțiunii de cenzură - cu 4 semnături mai mult decât minimul necesar pentru demiterea Guvernului.

Liderul PSD afirmă că cei din opoziție au mai încercat să dea jos Guvernul PSD și ... ”au eșuat lamentabil”.

Moțiunea de cenzură cu care ne amenință opoziția nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, și au eșuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare și fără o echipă guvernamentală. Și tot așa vin și acum, fără alternativă și fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi.

Și fiindcă nu poate exista susținere pentru…nimic, nici această moțiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil și care a înțeles că avem misiunea de a guverna România și a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votați în 2016 și asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziții slabe, dezbinate și lipsite de seriozitate și asumare când vine vorba de viitorul țării și al românilor.” - a scris Dăncilă pe rețeaua de socializare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO