CTP la Stirile ProTV: "Discursul lui Ponta pleaca de la relatia sa personala cu Ungureanu si SIE"

Ultima actualizare: 24-10-2012 22:55

Cristian Tudor Popescu a vorbit in studioul Stirilor ProTV despre situatia de joi din Parlamentul Romaniei si despre discursul suprinzator al lui Victor Ponta.

Cristian Tudor Popescu a analizat sfatul dat de Traian Basescu politicienilor din generatia sa, acela de a lasa locul celor mai tineri. "Cum sa lase cei de 60 de ani locul celor de 40? La 60 de ani, in politica, abia ti-ai terminat junioratul. Avem atatea exemple in istorie de oameni care au intrat in politica dupa 60 de ani".

Antonescu,dupa investirea Guvernului:Nu ne potrivim stilistic cu suflul nou al discursului lui Ponta

"Vor fi mai comunicativi, nu vor mai sictiri oamenii. Totul pentru front, totul pentru victoria in alegeri" crede CTP ca va fi noua atitudine a Puterii.

"Si pentru mine a fost o surpriza discursul lui Victor Ponta. Discursul nu a fost rau. A fost articulat, valabil, nu a fost un discurs de aliat al Puterii. In alt registru, care nu se potriveste sub nicio forma cu atitudinea USL-ului, formatiunea din care face parte. E ilogic" a spus Cristian Tudor Popescu.

Editorialistul Gandul crede ca discursul lui Victor Ponta este bazat exclusiv pe relatia sa personala cu Mihai Razvan Ungureanu dar si de relatia cu serviciile secrete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO