Corlățean, după excluderea lui Țuțuianu: ”O situație delicată. Îl susținem în continuare”

06-11-2018 15:47

Titus Corlatean

Senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean s-a arătat îngrijorat după excluderea din partid a președintelui PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu.

 

Corlățean afirmă că decizia Comitetului Executiv al PSD de a sancționa doi lideri ai partidului, Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, nu îi creează deloc senzația că ar genera mai multă unitate în partid.

Dimpotrivă, decizia de sancțiune de aseară îmi generează dubii serioase cu privire la ipoteza calmării situației și la evitarea unor tensiuni care au existat și care există, în continuare.” - a spus Corlățean.

Sentorul PSD a mai precizat că decizia de luni generează ”situații foarte delicate” în interiorul a cel puțin două organizații ale PSD și, potențial, discuții cu privire la alte organizații ale partidului.

”Noi, la Dâmbovița, suntem într-o situație delicată pentru că avem un anumit stil de a funcționa, cu un lider pe care noi l-am ales și îl susținem în continuare, pe Adrian Țuțuianu. Reacția primarilor este una cunoscută anterior. Nu știu, chiar și cu o numire interimară a doamnei ministru Plumb, cum va fi gestionată cu eficacitate din punctul de vedere al performanței politice și electorale situația de aici. Noi riscăm să pierdem și la capitolul simpatie, susținere și din punct de vedere electoral. Avem 2 competiții electorale foarte importante anul viitor și, deja, simt o lipsă de entuziasm în implicare din partea unor actori politico-administrativi din județ care aparțin PSD.” - mai afirmă Titus Corlățean.

Senatorul social-democrat mai atrage atenția că PSD trebuie să ”strângă rândurile”

”Va trebui să strângem rândurile la Dâmbovița. Cine crede că, pur și simplu, printr-o decizie a Comitetului Executiv de excludere a lui Adrian Țuțuianu, s-a făcut liniște și pace se înșală. Domnul Țuțuianu rămâne un lider foarte apreciat în județ, și nu doar în structura de partid a PSD, iar decizia de aseară ne creează o mare problemă din punctul ăsta de vedere.” - a mai spus Corlățean.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO