Consultant al guvernatorului BNR, fotografiat printre protestatari. Reacţia unui ministru PSD


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 12 August 2018 11:56
Categorie: Stiri Politice
Adrian Vasilescu in Piata Victoriei

Ministrul Muncii a re-postat pe Facebook o fotografie din Piaţa Victoriei în care poate fi văzut Adrian Vasilescu, fost consilier al guvernatorului Băncii naţionale.

Fotografia a fost postată iniţial de senatorul Daniel Zamfir, recent trecut de la PNL la ALDE şi cunoscut pentru criticile sale la adresa politicilor Băncii Naţionale. „Oooo.. Ce surpriza! Un adevărat #rezistent, din diaspora și el, care, bineînțeles, nu mai suporta comunismul. Și nu suportă, probabil, nici că nu mai creste ROBOR-ul. Nasol daca Parlamentul votează legile împotriva cămătăriei, asa-i? Nasol și dacă Parlamentul votează sa răspundeți și voi, cei de la BNR, civil și penal pentru încălcarea legii! Apropo, Van Groningen e in vacanta, asa-i?”, a scris Zamfir, făcând aluzie la Steven van Groningen, președinte executiv al Raiffeisen Bank România, care în februarie 2017 a luat parte la protestele împotriva Ordonanţei 13.

Şi Liviu Dragnea a criticat atunci participarea lui van Groningen la proteste. "Prezenţa mea acolo este o decizie personală. Înainte de a fi preşedinte de banca sunt tata şi îmi pasă de viitorul copiilor mei şi al ţării în care locuiesc", i-a replicat bancherul.

Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a dat share la postarea partenerului de coaliţie şi a comentat „Ne mai miram de ce creștea Roborul fără nicio cauza economică...”.

Ulterior, Adrian Vasilescu a explicat că nu mai este consilier, ci consultant al guvernatorului BNR Mugur Isărescu şi că voia doar să se informeze şi să vadă cu ochii lui protestele din Piaţa Victoriei.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Facebook.com

VIDEO PROTVPLUS.RO