Codrin Ştefănescu cere măsuri concrete după "dezvăluirile" despre DNA: "Tudorele, fă ceva!"

12-02-2018 11:51


Codrin Stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu a declarat luni că, în urma dezvăluirilor vizând DNA făcute la Antena 3, a făcut apel la ministrul Justiţiei.

"Trebuie luate măsuri concrete, adică aşteptam deja dimineaţă o reacţie a procurorului general, nu a venit, aşteptam reacţie a ministrului Justiţiei, n-a venit, aşteptam Corpul de Control al Ministrului Justiţiei să facă deja ceva în sensul ăsta, aşa că fac un apel la domnul Tudorel Toader, în mod foarte clar: Tudorele, fă ceva că nu se mai poate! Deci lucrurile au ajuns la paroxism, adică nu există pe planetă un loc în care se produc astfel de lucruri ciudate şi nefireşti. Aseară m-am uitat şi eu ca şi poate milioane de români la aceste dezvăluiri şi am fost nu că şocat, e demonstraţia clară că lucrurile sunt stricate total aici, la noi şi că trebuie făcut ceva acuma, suntem la ultima secundă, suntem la 12 fără o secundă", a declarat Codrin Ştefănescu, citat de News.ro.

Întrebat împotriva cui ar trebui să ia Tudorel Toader aceste măsuri, el a răspuns:: "Habar nu am, nu ştiu exact dacă trebuie revocaţi oamenii ăştia, dacă trebuie deschise nişte anchete penale, dacă trebuie demişi astăzi, dar trebuie făcut ceva urgent pentru că lucrurile au luat-o razna total în România şi eu atrag atenţia ca făcând parte dintr-un partid care a fost votat în mod special pentru a face dreptate în România: în fiecare zi apar astfel de dezvăluiri, în fiecare zi ni se spune din interiorul sistemului ce nenorociri şi chestii toxice se pot face, ce chestii oribile se pot produce şi în acelaşi timp văd că oameni care au funcţii numite pentru a lua aceste măsuri nu le iau".

Solicitat să precizeze dacă se referă şi la ministrul Justiţiei pe care PSD şi cei de la ALDE îl susţin, el a spus că a făcut deja un apel către Tudorel Toader în nume personal.

Este vorba despre înregistrări furnizate de Vlad Cosma din care rezultă că i s-ar fi cerut să planteze probe pentru un dosar vizându-i pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta. Detalii aici

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO