Ce spune ministrul de Interne despre amendarea Dianei Şoşoacă. "Mă abţin foarte greu"

Dată publicare: 11-04-2021 14:38
Dată actualizare: 11-04-2021 14:58


Diana Șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerespectarea regulilor sanitare la protestele unde a luat parte, a spus ministrul de interne Lucian Bode, care a sugerat că alege „deliberat” să încalce legea.

Lucian Bode a declarat că se abţine cu greu să comenteze comportamentul unor parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Ministrul afacerilor interne a răspuns unei întrebări despre amenzile Dianei Șoșoacă în cadrul unei emisiuni de la Prima TV, relatează news.ro.

„Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi care respectă legea şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a afirmat Lucian Bode.

Ministrul afacerilor interne a menţionat că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori.

„A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”, a adăugat Lucian Bode.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO