Ce explicații are Dragnea pentru gărzile de corp: ”Nu mi-a plăcut”

Ultima actualizare: 09-10-2017 13:31
Liviu Dragnea
Inquam

Liviu Dragnea a dat explicații în fața jurnaliștilor despre cei 4 bodyguarzi care i-au stat alături marți, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Și de această dată Liviu Dragnea a suținut că nu știe absolut nimic despre persoanele care i-au îmbrâncit pe ziariști și a promis că va mai discuta despre acest subiect.

”Iar în ceea ce privește persoanele pe care le-am găsit la ieșire, nu am chemat pe nimeni. Eu, nu știu dacă știe toată lumea, eu nu am solicitat nici SPP. Eu nu am SPP de când am devenit președintele Camerei și cu atât mai mult nu am nevoie să chem pe cineva să mă apere.

Și eu am fost surprins, nu vreau să comentez altceva. Și eu îmi puneam întrebări cine este acolo. Nu știu dacă cineva a făcut-o din greșeală, dacă a făcut-o intenționat, dacă a fost pur și simplu o întâmplare. Nu mi-a plăcut, dar o să mai discutăm în perioada următoare.” - a spus Dragnea.

Cât despre persoana care i-a fluturat pe la nas niște cătușe, președintele PSD spune că a stat de vorbă cu acel bărbat, care i-a spus că era supărat pentru că primise o ... amendă.

Eu ce am văzut ieri la Înalta Curte mi-a adus aminte despre ce am auzit despre metodele sovietice, în care justiția nu trebuia să fie realizată în sala de judecată, în care în presă trebuia înainte printr-o campanie foarte bine susținută financiar și foarte bine construită, că cineva este deja vinovat și că, sigur, instanțele trebuie să se ia după ce se spune în aceste montaje.

Am văzut că cineva flutura niște cătușe, eu îi sugerez să le pregătească pentru altcineva. Pentru cea sau cel care i-a instigat să vină acolo ..

Așa, ca și informație, domnul care era cu cătușele a venit după aceea în holul de la Înalta Curte, mi-a arătat de ce era supărat, primise o amendă. Și mi-a zis că dacă eu rezolv la contestație în instanță el iese și spune că mă susține.” - a spus Liviu Dragnea.

Doi dintre bărbaţii care marți au jucat rolul de gărzi de corp pentru liderul PSD au fost ridicaţi de jandarmi după ce un jurnalist s-a plâns că a fost agresat de unul dintre ei.

Ceilalţi doi s-au făcut nevăzuţi după ce Dragnea a plecat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO