Boureanu: Sloganul PDL in campania pentru referendum este "Vara asta se poarta alb! "

Dată publicare: 08-07-2012 13:15
Dată actualizare: 31-10-2012 20:26


Cristian Boureanu si Cristian Preda

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat ca sloganul democrat-liberalilor in campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poarta alb!".

El a facut un apel ca toti romanii care sunt ingrijorati de derapajele de la democratie sa poarte alb in semn de protest.

"Oamenii sunt ingrijorati de derapajele de la democratie. Am primit foarte multe intrebari, ce putem face pentru a putea impiedica aceste abuzuri. si din partea noastra, avem o rugaminte si poate o solutie. Avem si un slogan pentru asta. Se cheama «Vara asta se poarta alb!» Astazi sunt in camasa alba, colegii mei vor aparea incepand de maine in toate activitatile publice, in toate emisiunile purtand alb si ii rugam pe toti aceia care sunt ingrijorati de ceea ce se intampla in Romania, care cred ca democratia romaneasca este in pericol, care cred ca dincolo de optiunile politice, de bataliile politice, avem nevoie de un echilibru in statul democratic din Romania, ii rugam sa poarte alb", a spus Cristian Boureanu, intr-o conferinta de presa la sediul PDL.

Aceasta culoare este una a protestului pe modelul grevelor japoneze si este potrivita cu campania PDL de semnalare a abuzurilor comise de USL, a evidentiat Boureanu, imbracat intr-o camasa alba. Inclusiv la sedinta Colegiului Director al PDL, anuntata pentru luni dimineata, toti membrii din conducerea partidului vor veni purtand alb, a precizat el.

Intrebat daca si Traian Basescu va adopta aceasta culoare, Boureanu a spus ca acesta va avea propria strategie de campanie, ca liderii PDL nu au avut o discutie pe tema culorii si sloganului de campanie. "Aceasta campanie este o batalie intre alb si negru, intre dreptate si nedreptate, intre libertate si nerespectarea statului democratic, intre abuz si Constitutie", a mai afirmat Boureanu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO