Boc: Geoana trateaza cu dispret sedintele coalitiei PSD-PDL

Ultima actualizare: 08-11-2012 09:53
Emil Boc

Emil Boc le-a reprosat partenerilor din PSD ca s-au departat de prioritatile "Parteneriatului pentru Romania", ca sunt preocupati "de aspecte ce tin de campania prezidentiala din toamna" si lui Mircea Geoana ca trateaza cu "dispret" sedintele coalitiei.


"Le solicit partenerilor de la PSD sa revina la prioritatile romanilor, la prioritatile Romaniei. Constat ca prioritatile PSD sunt mai putin legate de ceea ce astazi are (nevoie – n.r.) Romania si sunt preocupati de aspecte ce tin de campania prezidentiala din toamna, de aspecte politice secundare si mai putin de ceea ce noi ne-am angajat in fata romanilor", a declarat Emil Boc, scrie Mediafax.

El a mai aratat ca saptamana trecuta a convocat o sedinta a coalitiei de guvernare pentru a discuta cazul Universitatii Spiru Haret si pachetul de legi pentru Educatie, dar ca liderul PSD Mircea Geoana nu s-a prezentat la intrunire.

Intrebat daca a discutat in interiorul coalitiei constituirea unei comisii de ancheta privind cheltuirea Fondului National de Dezvoltare, el a afirmat ca il asteapta pe Mircea Geoana pentru a discuta "institutional", nu doar "informal", la sedinta de luni a coalitiei participand patru reprezentanti PSD, printre care Viorel Hrebenciuc.

El a sustinut ca sedinta de luni a coalitiei a fost tratata cu dispret de presedintele PSD.

Viorel Hrebenciuc a raspuns, pentru Mediafax, ca premierul Emil Boc "s-a suparat degeaba" pe liderul PSD Mircea Geoana, el precizand ca i-a explicat lui Boc, in sedinta coalitiei, de dimineata, ca presedintele Senatului este intr-o scurta vacanta, pe patru zile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO