Boc cere PSD sa-si asume, cu PDL, "Parteneriatul pentru Romania"


Ultimul update: Sambata 19 Mai 2012 03:11
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri Politice
Gheorghe Flutur

Premierul a cerut luni in sedinta coalitiei, ca PSD sa isi asume, impreuna cu PDL, "Parteneriatul" in ceea ce priveste realizarea reformelor structurale si asigurarea stabilitatii economice, a declarat dupa sedinta vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur.


Gheorghe Flutur a precizat ca in cadrul sedintei coalitiei s-a propus un calendar de actiuni pentru perioada urmatoare, care sa fie urmarite in coalitie dar si de catre Guvern, pe urmatoarele teme importante: reforma invatamantului, pachetul de legi pentru invatamant, legile privind descentralizarea, salarizarea unica, reforma si restructurarea agentiilor guvernamentale, scrie Mediafax.

Intrebat daca in sedinta coalitiei s-a luat in discutie faptul ca PSD nu doreste ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe pachetul de legi privind Educatie, considerand ca este un gest "pompieristic", Flutur a precizat ca se va discuta in coalitie referitor la metoda prin care acest pachet de legi sa fie promovat.

"Discutam in coalitie prin ce fel de metode sa facem... asumarea raspunderii sau cat de repede dorim acest lucru. Problema invatamantului este una urgenta, care trebuie clarificata, pentru a nu crea confuzii", a spus Flutur.

Sursa: Mediafax

PSD: Pogea sa explice cum a fost folosita prima transa din imprumutul FMI
PSD: Boc sa se aseze la masa si sa discute programul anticriza al PSD
Dan Nica: O comisie PDL-PSD va analiza planul nostru anticriza
VIDEO PROTVPLUS.RO