Atac din PSD la adresa premierului Grindeanu. Firea: "Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor"

Ultima actualizare: 08-06-2017 07:14
Gabriela Firea

Gabriela Firea il acuza deschis pe premierul Sorin Grindeanu ca nu se mai consulta cu seful PSD, Liviu Dragnea, "ca la inceput" si ca primaria are o relatie "mai proasta decat pe vremea tehnocratilor" cu Executivul.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea: "Privesc si eu cu atentie si putina ingrijorare faptul ca domnul presedinte a explicat ca premierul nu se mai consulta la fel de des cu el ca la inceput, ca nu se mai intalnesc la fel de des ca la inceput. Motivele pentru care sunt in aceasta situatie nu le cunosc, dar ma ingrjioreaza faptul ca premierul nu mai are timp sa se intalneasca cu presedintele partidului."

Primarul General a vorbit si despre relatia Guvernului cu administratia locala, in special cu Primaria Capitalei, unde Executivul nu ar ajuta-o, potrivit news.ro.

Gabriela Firea: "Tot ceea ce solicita Primaria Capitalei catre Guvern se loveste ca de un zid. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor."

Firea a acuzat Executivul ca refuza sa sprijine administratia in domenii precum Centura Bucurestiului si administrarea metroului.

"Vreau doar sa punctez legat de reactia unora dintre membrii Cabinetului la problemele Bucurestiului. O capitala bine administrata inseamna o tara bine administrata. (...) Daca solicit sprijin guvernamental nu o fac pentru mine. (...) Sunt surprinsa ca exista o reactie ori inceata, ori de refuz, din partea reprezentantilor unor ministere, care pur si simplu pun in dificultate Primaria Capitalei", a mai acuzat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a amenitat ca, daca Guvernul nu intervine, se va ocupa de probleme primaria pe care o conduce.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO